Ημερίδα για τις νέες εξελίξεις στην σκλήρυνση κατά πλάκας στην Πτολεμαΐδα παρουσία καταξιωμένων επιστημόνων



Οι νέες εξελίξεις στην σκλήρυνση κατά πλάκας και η αντιμετώπιση τους, θα βρεθούν στο επίκεντρο επιστημονικής ημερίδας που διοργανώνει ο Σύλλογος Ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Εορδαίας, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, στις 12 το μεσημέρι, στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαϊδας.

Η ημερίδα αποτελεί μία ακόμη ενέργεια του Συλλόγου, στο πλαίσιο των κοινωνικών του δραστηριοτήτων στην περιοχή για την ευαισθητοποίηση των πολιτών , καθώς και στην προσπάθεια ουσιαστικής ενημέρωσης των μελών του, σχετικά με τα νέα δεδομένα που αφορούν την σκλήρυνση κατά πλάκας.

Στο πλαίσιο αυτό άλλωστε, ο Σύλλογος Ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Εορδαίας, συμμετέχει σε τρεις (3) έρευνες των Υπουργείων Υγείας, Εργασίας και Παιδείας, οι οποίες θα αξιοποιηθούν σε σειρά θεμάτων που αφορούν την βελτίωση της καθημερινότητας των ασθενών.

Η επιστημονική ημερίδα στις 17 Φεβρουαρίου στην Πτολεμαϊδα, θα φιλοξενήσει ως ομιλητές δύο καταξιωμένους επιστήμονες, οι οποίοι θα μεταφέρουν τις γνώσεις τους σε όλους όσους παραβρεθούν, ενώ μετά τις εισηγήσεις-ομιλίες τους, θα υπάρχει και δυνατότητα να απαντήσουν σε ερωτήματα που θα τεθούν.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
Αναλυτικά, το πρόγραμμα της Επιστημονικής ημερίδας, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, έχει ως εξής:

12.00-12.30 π.μ – Προσέλευση
12.30-12.45 π.μ –Καλωσόρισμα Προέδρου Συλλόγου
12.45-13.00 –Κοπή Βασιλόπιτας
13.00-13.45-Ομιλία του Νευρολόγου από το Κέντρο Πολλαπλής Σκλήρυνσης στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης Γεώργιου Μπαλαμούτσου
13.45-14.15-Ομιλία της Αγγελικής Σταυριανού, MD FEBPRM, Ιατρός Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης , Επιστημονική Υπεύθυνος του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι.Απ) Αμυνταίου
14.15-14.45- Ερωτήσεις και συζήτηση με το κοινό.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος-πολιτισμολόγος και εκπαιδευτής ενηλίκων Αντώνης Μαυρίδης, ενώ για πρώτη φορά όλη η επιστημονική ημερίδα θα μεταδοθεί και διαδικτυακά μέσω live streaming, προκειμένου να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την σημαντική αυτή ενημέρωση και όλοι όσοι δεν θα έχουν την δυνατότητα να βρεθούν στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαϊδας.

O σχετικός σύνδεσμος για την διαδικτυακή παρακολούθηση της ημερίδας , θα βρίσκεται στην σελίδα του Συλλόγου Ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Εορδαίας και είναι www. Skpeordaias.org

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.