Δικογραφία σε χρήστη του facebook από την Ασφάλεια Κοζάνης για υβριστικά σχόλια στην fanpage του KOZANILIFE.GR



Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, η Ασφάλεια Κοζάνης, σχημάτισε δικογραφία σε βάρος χρήστη του facebook ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρότατα και υβριστικά σχόλια σε αναρτημένο δημοσίευμα της επίσημης σελίδας του facebook του KOZANILIFE.GR. Τα σχόλια έγιναν σε δημοσίευμα για την υπόθεση του βιασμού της ανήλικης και στρέφονταν ενάντια στην ανήλικη που έπεσε θύμα ληστείας και βιασμού.

Έπειτα από καταγγελίες αναγνωστών του KOZANILIFE.GR και χρηστών των κοινωνικών δικτύων στην Αστυνομία, του συμβάντος επιλήφθηκε άμεσα η Ασφάλειας Κοζάνης, όπου εντόπισε αρχικά τον χρήστη και στη συνέχεια σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του με την κατηγορία του «εγκωμιασμού εγκλήματος». Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του χρήστη κοινωνικών δικτύων, θα κατατεθεί στον Εισαγγελέα Κοζάνης και θα ακολουθήσουν όλες οι διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το σχόλιο αναρτήθηκε το προηγούμενο Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στην επίσημη fanpage του KOZANILIFE.GR, όπου δεκάδες χρήστες προσπάθησαν να φρενάρουν τον συγκεκριμένο χρήστη για τα υβριστικά σχόλια που αναρτούσε, με σχετικές αναφορές στο facebook.

Η ομάδα του KOZANILIFE.GR, ενημερώθηκε άμεσα για τον συγκεκριμένο χρήστη, ενώ το σχόλιο λίγο αργότερα διαγράφηκε από το ίδιο το facebook έπειτα από τις αναφορές.

Για την ενημέρωση των αναγνωστών, λόγω της μεγάλης διάστασης που έλαβε το συγκεκριμένο θέμα και προς αποφυγή παρανοήσεων, τα σχόλια του συγκεκριμένου χρήστη, δεν αφαιρέθηκαν άμεσα από το τους διαχειριστές του KOZANILIFE.GR, κατόπιν ρητής εντολής της Ασφάλειας Κοζάνης.

Η ομάδα του KOZANILFE.GR, καταδικάζει τέτοιου είδους σχόλια και συμπεριφορές που επιδεικνύουν βία σε οποιαδήποτε μορφή, δηλώνοντας απερίφραστα και απεριόριστα την στήριξη στην οικογένεια της ανήλικης κοπέλας και στην ίδια, που έπεσε θύμα ληστείας και βιασμού.

Το KOZANILIFE.GR ελέγχει τα σχόλια πριν ή μετά από την ανάρτηση τους στον ιστότοπο www.kozanilife.gr και έχει το δικαίωμα να μην δημοσιεύει ή να διαγράφει σχόλια χωρίς αιτιολόγηση, εάν αυτά δεν συμμορφώνονται με την κείμενη νομοθεσία και ιδιαίτερα εάν αυτά περιέχουν υβριστικό, ή ανήθικο χαρακτήρα. Επίσης μπορεί να τροποποιεί τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του κάθε σχόλιου, προστατεύοντας κατά το δυνατό τους αναγνώστες του. Το KOZANILIFE.GR σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τα σχόλια των επισκεπτών – χρηστών του, οι οποίοι φέρουν την ευθύνη των όσων γράφουν.

Σε κάθε περίπτωση, οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και υπεύθυνοι ως προ το τι γράφουν, αλλά και ως προς το τι συνέπειες μπορεί να έχουν αυτά που δημοσιεύουν, γιατί μπορεί να βρεθούν με βαριές κατηγορίες απέναντι στο νόμο.

Ζιάμπα Αργυρώ του KOZANILIFE.GR

8 σχόλια στο άρθρο “Δικογραφία σε χρήστη του facebook από την Ασφάλεια Κοζάνης για υβριστικά σχόλια στην fanpage του KOZANILIFE.GR

  1. Μακαρι να γινεται επιτελους ελεγχος στο τι γραφει ο καθενας γιατι εχουνε γινει ολοι δικαστες, σχολιαστες και ψευτες και εχουν αποψη για ολα. Πλεον απο τις 10 ειδησεις που διαβαζουμε οι 9 ειναι Fake News…..!!!!
    Μακαρι

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.