Με μία ώρα καθυστέρηση στην Κοζάνη το δρομολόγιο των ΚΤΕΛ από Θεσσαλονίκη λόγω βλάβης στο λεωφορείο

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ΚΤΕΛ Κοζάνης κατά τη διάρκεια του δρομολογίου των 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης 7 Φεβρουαρίου 2019 από Θεσσαλονίκη με προορισμό την Κοζάνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, λίγο μετά την πόλη της Βέροιας, το λεωφορείο παρουσίασε μηχανική βλάβη με αποτέλεσμα να σταματήσει για λίγα λεπτά προκειμένου να διαπιστωθεί τι έχει. Μετά από 20 λεπτά, το λεωφορείο συνέχισε για τον προορισμό του με αρκετά μειωμένη ταχύτητα μέχρι και τα διόδια του Πολυμύλου. Τελικά έφτασε στα ΚΤΕΛ Κοζάνης στις 21:25 με μία ώρα περίπου καθυστέρηση.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως σε διάστημα μικρότερο της μιας εβδομάδας παρατηρήθηκαν δύο περαστικά με βλάβη σε λεωφορεία του ΚΤΕΛ, εκείνο που σαν αποτέλεσμα είχε την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο όχημα έξω από τα Πετρανά Κοζάνης και το σημερινό έξω από τη Βέροια.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

5 σχόλια στο άρθρο “Με μία ώρα καθυστέρηση στην Κοζάνη το δρομολόγιο των ΚΤΕΛ από Θεσσαλονίκη λόγω βλάβης στο λεωφορείο

  1. Προσοχή από όλους θέλει, ΚΤΕΛ, οδηγούς, υπαλλήλους. Μιλάμε για μεταφορά κόσμου…
    Οι υπηρεσίες που προσφέρουν τα ΚΤΕΛ είναι υψηλές πάντως…

  2. Επειδή ταξιδεύω σχεδόν καθημερινά με ΚΤΕΛ σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα θα μπορούσα να χαρακτηρίσω το ΚΤΕΛ Κοζάνης (διοίκηση) από τα χειρότερα!!!

  3. Επειδή ο καθένας γράφει ότι να ναι έχω να πω το εξής. Το ΚΤΕΛ διαθέτει από τους πιο σύγχρονους στόλους οχημάτων πανευρωπαϊκά. Οι οδηγοί τους είναι από τους καλύτερους αλλά ακόμα και σε περιπτώσεις βλάβης υπάρχουν αξιόπιστοι μηχανισμοί αναπλήρωσης. Όπως και να έχει αυτό θέλει πάντα κάποιο χρόνο. Δεν είδα ποτέ παρόμοια ανάρτηση για αεροπλάνα και άλλα μέσα μεταφοράς. Εν τέλει η προσωπική μου εμπειρία είναι πολύ θετική και καλό είναι να πάψει αυτή η γκρίνια στα ενημερωτικά σαιτ. Όσο για μερικά πικρόχολα σχόλια είναι γνωστό από που προέρχονται.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.