Πρόσκληση από τους Δυτικομακεδόνες της Καβάλας για την τελετή των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Παύλου Μελά



Ο Δήμος Καβάλας και ο Σύλλογος Δυτικομακεδόνων νομού Καβάλας, σας προσκαλούν στην τελετή των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Πρωτομάρτυρα της Μακεδονικής Ελευθερίας Παύλου Μελά, που φιλοτέχνησε ο γλύπτης Γεώργιος Κικώτης, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 και ώρα 13:00′ στον Δημοτικό Κήπο Καβάλας.

Η Δήμαρχος                      Ο Πρόεδρος
Δήμητρα Τσανάκα          Αλέξης Γούλας

3 σχόλια στο άρθρο “Πρόσκληση από τους Δυτικομακεδόνες της Καβάλας για την τελετή των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Παύλου Μελά

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!
    Οι «Μακεδονομάχοι » θα γράψουν υποτιμητικά οι εθνομηδενιστές και οι τάχα αριστεροί που υποστηρίζουν την Αμερικανική «λύση» του Σκοπιανού.
    Δυστυχώς τα εθνικά μας θέματα τα χειρίζεται ένα κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ, που έλεγε ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του.
    Ό,τι γράφτηκε με αίμα, δεν ξεγράφεται με ψέμα.

  2. Οσο για την αθλιότητα-αστειότητα ότι οι Μακεδονομάχοι ήταν κάτι σαν… «τζιχαντιστές», πέραν του ότι ξεσηκώθηκε σύμπας ο Ελληνισμός στις 5 Ηπείρους, δίνει λαβή να αναρωτηθεί κανείς ποιοι πραγματικά φέρονται σαν τζιχαντιστές: Μήπως το ασεβές γκρέμισμα της Ελληνικής Ιστορίας από Φίληδες – Λιάκους – Ρεπούσηδες είναι ο δικός μας «τζιχαντισμός»

  3. Oι ελάχιστοι πλην καθεστωτικώς προστατευόμενοι σκοπιανο-τσολιάδες θα κάνουν το παν για να βανδαλίσουν και να καταστρέψουν την προτομή του Ήρωός μας – να μου το θυμηθείτε. Και θα έχουν συμμάχους τους προσκυνημένους που λένε πως δεν γίνεται ν’ ακυρωθεί η προδοσία των Πρεσπών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.