Πραγματοποιήθηκε ομιλία στην Κοζάνη με θέμα «Οστεοαρθρίτιδα ισχίου και γόνατος Αρθρίτιδες» από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Κοζάνης



Η Ομάδα Συνεργασίας του ΣΕΟ Τ.Τ. Κοζάνης διοργάνωσε σήμερα 6 Φεβρουαρίου 2019 στο ξενοδοχείο Αλιάκμων ομιλία με θέμα « Οστεοαρθρίτιδα ισχίου και γόνατος Αρθρίτιδες».

Την παρουσίαση έκανε ο Ορθοπαιδικός Χειρούργος/Ορθοπαιδικός Παίδων κύριος Τοπάλης Π. Χρήστος τον οποίο και ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον χρόνο που διέθεσε να μας ενημερώσει.

Η εκδήλωση είχε μεγάλο ενδιαφέρον καθώς η οστεοαρθρίτιδα έχει εξελιχθεί σε «μάστιγα» της σύγχρονης εποχής.

Ο ειδικός μίλησε για τους παράγοντες κινδύνου ανάπτυξης της πάθησης, τα συμπτώματα αλλά και τη θεραπεία δίνοντας χρήσιμες συμβουλές.

Σχολιάστε

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.