Κοζάνη: Ο Π. Σκουρλέτης για τη Συμφωνία των Πρεσπών, τον Θ. Καρυπίδη, την ανεξαρτητοποίηση του Βελβεντού και τις εξελίξεις στη ΔΕΗ – Δείτε το βίντεο



Συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Φεβρουαρίου 2019 ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, έπειτα από τη συνάντηση που είχε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με τον Θ. Καρυπίδη.

Ο ίδιος ερωτήθηκε για αρκετά θέματα όπως τη συμφωνία των Πρεσπών και το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, απαντώντας πως η Συμφωνία των Πρεσπών άνοιξε τον ορίζοντα της χώρας για νέες συνεργασίες και νέες προοπτικές και πως τα δημοψηφίσματα στα εθνικά θέματα δεν είναι ο ποιο κατάλληλος τρόπος για να παίρνονται οι αποφάσεις.

Σχετικά με τα ονόματα των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και σε ερώτηση αν θα μπορούσε να είναι και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας σε αυτά, ο κ. Σκουρλέτης είπε χαρακτηριστικά «ρωτήστε τον ίδιο, πως βλέπει ο ίδιος το θέμα», ενώ δήλωσε για τον ίδιο πως είναι από τους ανθρώπους που έχουν κάνει σημαντικό έργο και αυτό το αναγνωρίζουν και οι εχρθροί και οι φίλοι.

Ο κ. Σκουρλέτης ρωτήθηκε και για το ζήτημα της Ανεξαρτητοποίησης του Βελβεντού, αποφεύγοντας να απαντήσει, λέγοντας πως για το θέμα αυτό θα μιλήσει ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Αλ. Χαρίτσης.

Για τις εξελίξεις της ΔΕΗ ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε πως η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διαπραγματεύτηκε σε όλα τα πεδία της ενέργειας και πέτυχε, κατηγορώντας τη Νέα Δημοκρατία πως αν βγει κυβέρνηση θα ιδιωτικοποιήσει ότι κατάφερε να κρατήσει δημόσιο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR:

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

6 σχόλια στο άρθρο “Κοζάνη: Ο Π. Σκουρλέτης για τη Συμφωνία των Πρεσπών, τον Θ. Καρυπίδη, την ανεξαρτητοποίηση του Βελβεντού και τις εξελίξεις στη ΔΕΗ – Δείτε το βίντεο

  1. ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ.

  2. ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ,ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ 2008 ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΠΡΟΤΕΤΑΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΟΥΛ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΤΡΑΜΠ.
    ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΜΑΝΤΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ (ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ,ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΤΛ)
    ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ
    ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ.
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΦΤΑΙΓΕ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΘΩΟΙ.

      1. κοιμηθηκες με ιωαννιδη της χουντας και ξυπνησες με ιωαννιδη της αριστερας. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΦΑΣΙΣΤΟΤΣΟΛΙ.

  3. Έχει το θράσσος το σκουπίδι και έρχεται στην Κοζάνη μετά την συμφωνία της λίμνης, των ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΩΝ με τα ψεύτικα ελληνικά επιθετάκια; Και ποιός τον δέχθηκε ο ‘ιδης συντοπίτης του καρανικ, που λέει τι μας νοιάζει , εμείς δεν την ξέραμε τη Μακεδονία (ΤΟ ΠΩΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ)

  4. ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΑΣΙΣΤΟΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΠΑΔΟΣ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,ΣΥΡΙΖΟΣΥΚΟΦΑΝΤΗ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.