Εξιχνιάστηκε μία ακόμη διακεκριμένη περίπτωση κλοπής από Ιερό Ναό σε περιοχή της Κοζάνης



Σε βάρος του δράστη είχε σχηματιστεί προ δεκαημέρου δικογραφία για επιπλέον 7 διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής στον ίδιο Ιερό Ναό

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων Βελβεντού Κοζάνης εξιχνιάστηκε ακόμη μία περίπτωση κλοπής που τελέστηκε προχθές (29-01-2019) από Ιερό Ναό σε περιοχή της Κοζάνης. Ως δράστης της κλοπής, ταυτοποιήθηκε 37χρονος ημεδαπός, ο οποίος από το Νοέμβριο του 2018 έως τον Ιανουάριο του 2019 είχε τελέσει άλλες 7 διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής στον ίδιο Ιερό Ναό.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και ενδελεχή αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 37χρονος μεσημβρινές ώρες της 29-01-2019, εισήλθε εντός του Ιερού Ναού και παραβίασε μεταλλικό κυτίο ρίψης νομισμάτων, αφαιρώντας απροσδιόριστο χρηματικό ποσό.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων Βελβεντού, ενώ η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.