Σπόροι κάνναβης: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις



Η κάνναβη είναι ένα φυτό που είναι γνωστό από την αρχαιότητα. Πολλές φορές στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί και δαιμονοποιηθεί. Σήμερα ωστόσο οι έρευνες δείχνουν τα οφέλη του φυτού για την ανθρώπινη υγεία.

Τι είναι οι σπόροι κάνναβης;

Είναι οι σπόροι του φυτού της κάνναβης. Αρχικά οι ίδιοι οι σπόροι κάνναβης χρησιμοποιήθηκαν για τη διατροφή των πτηνών και το λάδι τους στη σαπωνοποιία και στη βερνικοποιία. Στις μέρες μας ωστόσο το επιστημονικό ενδιαφέρον γίνεται ολοένα και πιο έντονο για τη χρησιμότητά τους στην ανθρώπινη υγεία.

Ποιες κατηγορίες υπάρχουν

Στην αγορά μπορεί σήμερα κανείς να βρει σπόρους κάνναβης σε διαφορετικές περιεκτικότητες και είδη, τα οποία και καθορίζουν την περίοδο άνθισης. Πιο συγκεκριμένα:

  • Οι σπόροι κάνναβης εξωτερικού χώρου προορίζονται για φυτά που θα καλλιεργηθούν στη φύση καθώς δίνουν φυτά που είναι ανθεκτικά και προσαρμόζονται εύκολα στις καιρικές συνθήκες. Αυτού του είδους τα φυτά ταιριάζουν ιδανικά σε μεσογειακές συνθήκες.

 

Αυτόματοι σπόροι κάνναβης. Οι συγκεκριμένοι σπόροι ανθίζουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς να επηρεάζονται από το φως που τους παρέχεται. Παραμένουν μικροί σε μέγεθος και ανθίζουν μετά από 2 με 4 εβδομάδες.

Σπόροι CBD. Πρόκειται για σπόρους με υψηλή περιεκτικότητα στην ουσία της κανναβιδιόλης. Διάβασε περισσότερα για την κανναβιδιόλη και τις ιδιότητές της, εδώ.

  • Που μπορώ να βρω σπόρους κάνναβης στην Αθήνα
  •  
  • Στο Organic Oil  θα βρεις σπόρους κάνναβης σε μεγάλη ποικιλία, χωρισμένους σε κατηγορίες για να μπορέσεις εύκολα να διαλέξεις αυτούς που σε ενδιαφέρουν. Πραγματοποίησε την αγορά σου online ή στο φυσικό κατάστημα.
Ποιες είναι οι τιμές

Οι τιμές για τους σπόρους κάνναβης ποικίλουν ανάλογα με το είδος και τα χαρακτηριστικά του φυτού.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Σπόροι κάνναβης: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

  1. ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.?
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ,ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.