Κοζάνη: Συνεχίζεται η 24ωρη φύλαξη της Αστυνομίας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στα σπίτια και στις εξοχικές κατοικίες των βουλευτών



Υπό 24ωρη Αστυνομική φύλαξη βρίσκονται εδώ και αρκετές μέρες τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε σταθερή σκοπιά σε 24ωρη βάση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, τα πολιτικά τους γραφεία, καθώς και τις οικίες των Βουλευτών, ενώ Αστυνομικές δυνάμεις φρουρούν και τις εξοχικές τους κατοικίες ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σημεία, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια έπειτα από την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε επιφυλακή πολύ πριν τη διαδικασία ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών, με στενή αστυνομική φρούρηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ .

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η έντονη παρουσία των περιπολικών στα συγκεκριμένα σημεία, ενώ φαίνεται ότι η Αστυνομική φρούρηση θα συνεχιστεί μέχρι να εξισορροπηθεί η κατάσταση και να μην υπάρχει η παραμικρή υπόνοια για δημιουργία επεισοδίων.

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

11 σχόλια στο άρθρο “Κοζάνη: Συνεχίζεται η 24ωρη φύλαξη της Αστυνομίας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στα σπίτια και στις εξοχικές κατοικίες των βουλευτών

  1. ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΟ, ΑΙΝΤΕ, ΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΚΕΙ.
    Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ…

  2. Σε λίγο οι αστυνομικοί θα ανέβουν πάνω στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και θα στήσουμε @@@@ από τη χαρά τους που πουλήθηκε η Μακεδονία σαν Δεν ντρέπονται λίγο @@@@@ του @@@@@

  3. Σάν πολίτης και με πολύ μεγάλη σιγουριά έχω να πω το εξής… κάθε φορά που το κυβερνών κόμμα έχει την οποιαδήποτε εμπλοκή, τριβή, παρουσία, ομιλία, υπόνοια κτλ,η Αστυνομία της Κοζάνης (και δεν μιλάω για τούς αστυνομικούς αλλά για την διοίκηση) είναι επί ποδός στους δρόμους σε σημεία φύλαξης σε γυρες πάνω κάτω… Γιατιιι???? Για να μην γίνει το παραμικρό!???? Η για συμφέροντα..!!!! Αφήνω την απάντηση σε εσάς…
    Υ.Γ. όσο οι αστυνομικοί ασχολούνται με το ΣΥΡΙΖΑ οι κλέφτες κάνουν πάρτυ και τα σχολεία, τράπεζες, μεγάλα καταστήματα είναι στο έλεος των ληστών..!!!!

  4. Ο ΣΥΡΙΖΑ γαλουχημένος με τα νάματα της Αριστεράς και της…. προόδου (ήτοι καταλήψεις, ανυπακοή στο κράτος, απαξίωση και απαρέσκεια στις έννοιες του πατριωτισμού) απέδειξε ότι βρίσκεται στον κόσμο του, δηλαδή στον κόσμο που έπλασε όλα αυτά τα χρόνια που υπηρέτησε τις αξίες της ΚΝΕ και συνέχεια του ΣΥΝ .

  5. Οι αστυνομια και ο στρατος ειναι οι μεγαλοι προδοτες του εθνους…
    Ο ορκος τους προς την Πατριδα αποδειχτηκε ψευτικος…
    Αλλα εχει ο καιρος γυρισματα…
    Την προδοσια πολλοι αγαπησαν…τον προδοτη κανενας…

  6. Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν φτάνει που πουλήσατε την Μακεδονία …..Κοιτάξτε τώρα με τα χα’ι’ρια σας να κλείσατε και τα μαγαζιά που άραζαν οι δυάδες και πίνανε και κάνα καφέ,τους πηρατε από εκεί κερνατε και καφεδάκι??????

  7. Έρε τα ηττημένα του Γράμμου κ του Βίτσι χαρά! Για ότι τους κυνήγησαν οι παππούδες μας, εμείς τους τα δώσαμε στο πιάτο. Τι είχε υποσχεθεί ο Ζαχαριάδης στα γιουφτοσκόπια; Α, ΝΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ, όταν θα έμπαιναν στα πράγματα θα τους χάριζαν την Μακεδονία για την στήριξη τους στον ΔΗΘΕΝ ΕΜΦΥΛΙΟ, όπου ούτε μισός Έλληνας δεν ήταν μαζί τους, παρά μόνο σλαύοι, βουλγάρικα ΣΝΟΦ κα λουλούδια.

  8. ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΦΥΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΓΚΟΛΙΘΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.