Απαγόρευσε εκδήλωση για τη Μακεδονία ο νέος υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης



Εκδήλωση για τη Μακεδονία, που διοργάνωναν οι Ενώσεις Αποστράτων Στρατού Ξηράς, Ναυτικού και Αεροπορίας και το International Hellenic Association-ΙΗΑ επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.

Ωστόσο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το International Hellenic Association (ΙΗΑ) ο νέος υπουργός Άμυνας απαγόρευσε την εκδήλωση.

“Η εκδήλωση με τίτλο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ αναβάλλεται, κατόπιν αιφνιδιαστικής άρνησης του Πολεμικού Μουσείου, το οποίο υπάγεται στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, να διαθέσει την αίθουσα”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί από τις αρχές Ιανουαρίου 2019 από την συν-διοργανώτρια Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού, η οποία είχε κλείσει την αίθουσα.

“Προφανώς, εν όψει του άρθρου 6 της «Συμφωνίας των Πρεσπών», η εκδήλωση ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ θεωρείται ανεπιθύμητη.

Το ΙΗΑ εκφράζει την λύπη του για την αιφνιδιαστική ακύρωση της εκδήλωσης αυτής και ήδη αναζητά άλλους χώρους για την πραγματοποίηση της στο αμέσως προσεχές μέλλον”. προστίθεται στην ανακοίνωση.

Από το thestival.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Απαγόρευσε εκδήλωση για τη Μακεδονία ο νέος υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης

  1. Αρχή ωδίνων …
    Βιώνουμε σταδιακή απώλεια εθνικής συνείδησης.
    Στα συλλαλητήρια τα δακρυγόνα παρέμειναν δημοκρατικά.
    Θα μάθουμε την αλήθεια από τον Βούλγαροςπρόεδρο Ρ. Ράντεφ: «Δεν υπάρχει “Βόρεια Μακεδονία” – Δεν υπάρχει “μακεδονική” γλώσσα» 27-1-19

  2. Ο Ρ Ράντεφ δεν υπάρχει βόρεια Μακεδονία δεν υπάρχει μακεδονική γλώσσα τα λέει αυτά γιατί έχει κατά νου ότι η βόρεια Μακεδονία είναι βουλγάρικη Μακεδονία του Πιρίν όπως και η γλώσσα. Αυτό μας συμφέρει η χώρα αυτή να είναι βουλγαρική επαρχία;

  3. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ?
    ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.