Κοζανίτης έστειλε sms για διεξαγωγή δημοψηφίσματος στους βουλευτές που είπαν όχι στη Συμφωνία των Πρεσπών



Ο προγραμματιστής Παντελής Καπλάνογλου από την Κοζάνη έστειλε στους βουλευτές του Κοινοβουλίου που είπαν όχι στη Συμφωνία των Πρεσπών, μαζικά γραπτό μήνυμα στο κινητό τους, ζητώντας τους να διερευνήσουν την δυνατότητα πρόκλησης δημοψηφίσματος όπως ορίζει άρθρο 44, παράγραφος 2 τους Ελληνικού Συντάγματος.

Σε επικοινωνία με το KOZANILIFE.GR ο ίδιος δήλωσε:

«Έχω μάθει πως “Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ” και για τους Έλληνες η ελπίδα δεν πεθαίνει ούτε τελευταία, οπότε σαν προγραμματιστής έκανα χρήση σε μία από τις τεχνολογίες στις οποία εργάζομαι για να αποστείλω μαζικά SMS σε όλους τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου που ψήφισαν όχι στην προδοσία της Μακεδονίας (και βρήκα τα κινητά τους τηλέφωνα) ΕΠΩΝΥΜΑ και με Σεβασμό προς την ιδιότητα τους, τους ζητώ να διερευνήσουν την δυνατότητα πρόκλησης δημοψηφίσματος με βάση το άρθρο 44 παράγραφο 2 του Συντάγματος των Ελλήνων. Ελπίζω να πράξουν ανάλογα τώρα που γνωρίζουν».

 

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

5 σχόλια στο άρθρο “Κοζανίτης έστειλε sms για διεξαγωγή δημοψηφίσματος στους βουλευτές που είπαν όχι στη Συμφωνία των Πρεσπών

  1. Μα καλά τόσο ανόητος?Είναι δυνατον αυτοί που ψήφισαν όχι να συνεργαστούν για να προκαλέσουν ενα δημοψήφισμα?Αυτοί που τόσα χρόνια μαλωνουν μπροστά στις κάμερες να χαλάσουν εν μια νυκτί το image τους???Τρε μπαναλ σε βρισκω και ανημερωτο που έλεγε και η γιαγιά μου..

    1. Επειγόντως στο ΝΙΜΙΤΣ και στη ΜΕΡΚΕΛ (τόχει ξεχάσει το Go Back … θα σε δεχτεί.) μήπως και συνέλθεις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.