Στελεχώνεται το ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου συνδυασμού ΑΝΤΑΜΑ για το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, σε προχωρημένο στάδιο συγκρότησης του ψηφοδελτίου για το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου 2019, βρίσκεται ο ανεξάρτητος συνδυασμός ΑΝΤ.Α.Μ.Α., μετά και τις συγκεντρώσεις γνωριμίας παλαιών και νέων στελεχών που πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα το προηγούμενο διάστημα, στη Νεράιδα (23.12.2018) και την Κοζάνη (16.1.2019).

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, εν αναμονή και της οριστικής απόφασης ανεξαρτητοποίησης ή μη του Βελβεντού, προγραμματίζεται για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου η ανοιχτή Γενική Συνέλευση του συνδυασμού στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στα Σέρβια, όπου θα κατατεθούν οι βασικοί άξονες του προγράμματος, θα οριστικοποιηθεί ο επικεφαλής της κίνησης, που με τα μέχρι στιγμής δεδομένα φαίνεται ότι θα είναι και πάλι ο Πολυδεύκης Λιάκος, πολιτικός μηχανικός, και θα γίνει η παρουσίαση ικανού αριθμού υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

mikrovalto.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.