Μακεδονία: Οι κερκόπορτες ανοίγουν – Του δικηγόρου Τάσου Γκανάτσιου



Οι κερκόπορτες ανοίγουν. Η προδοσία είναι πολύ μεγάλη και η τιμωρία θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.! Ουδείς μπορεί να παραδώσει έτσι την εθνική κυριαρχία και την ιστορία της Μακεδονίας, ούτε να δημιουργήσει ένα ψεύτικο έθνος.

Τελικά το γονίδιο του Εφιάλτη ήταν πολύ ισχυρότερο του Λεωνίδα ; Εκατόν πενήντα ένας διορισμένοι “βολευτές” , στην πλειοψηφία τους αμόρφωτοι και ανιστόρητοι παίζουν με την Ιστορία 3.000 ετών. Την Ιστορία της Μακεδονίας μας. ΟΙ γνωστοί πρόθυμοι ηλίθιοι του συστήματος και του Γερμανικού εποικισμού. Μεταξύ αυτών και το Ποτάμι που έγινε στέρνα και που αντιπροσωπεύει μόνο την ψήφο του Θεοδωράκη και δύο ακόμη παντελώς άγνωστων γυρολόγων. Ενάντια στην Ιστορία, ενάντια στη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, χωρίς κανένα σεβασμό στα αιματοβαμμένα χώματα της Μακεδονίας μας. Είναι πλέον τόσο εθισμένοι με τη βουλευτική καρέκλα, με το ναρκωτικό της εξουσίας, που είναι αποφασισμένοι να «σνιφάρουν» μέχρι και το τελευταίο μικρογραμμάριο αυτού του τόσο εθιστικού ναρκωτικού, πριν ο Ελληνικός Λαός τους ξαναστείλει στην αφάνεια. Κι όλα αυτά για τα αργύρια της βουλευτικής αποζημίωσης ;

Αυτή η καταρρέουσα κοινοβουλευτική πλειοψηφία δεν έχει κανένα απολύτως δημοκρατικό δικαίωμα να παραχαράξει την Ελληνική Ιστορία και να δημιουργήσει έθνος και γλώσσα που ποτέ δεν υπήρξε και φυσικά δεν υπάρχει . Αυτό είναι ο ορισμός του Φασισμού !

Ο απόλυτος Φασισμός σε μια χώρα που θέλει να λέγεται δημοκρατική !

Διότι για κάποιους, ο φασισμός, είναι δυστυχώς ιδεολογία. Για κάποιους άλλους δυστυχώς, είναι νοοτροπία. Κι εσείς κυβερνάτε με φασιστική νοοτροπία. Ποια είναι η έννοια της Λαϊκής Κυριαρχίας που προτάσσει το Σύνταγμα της Χώρας ; Δώστε επιτέλους το λόγο με δημοψήφισμα στους Μακεδόνες, στους Έλληνες, στο Έθνος μας ! Σεβαστείτε τη Γη που πατάτε, τα βαμμένα με το αίμα των προγόνων μας Χώματα !

«Χρωστάμε σ’ όσους ήρθαν πέρασαν,
Θα ‘ρθουν, θα περάσουν,
Κριτές θα μας δικάσουν,
Οι αγέννητοι οι νεκροί»

Από την άλλη , για να είμαστε απολύτως δίκαιοι, η ηγεσία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σφυρίζει αδιάφορα παρακαλώντας να τελειώσει πλήρως το θέμα πριν την επικείμενη έλευσή της στην εξουσία. Ο εκπρόσωπός της σήμερα επισκέπτεται την Κοζάνη κάνοντας δηλώσεις μόνο για το Βελβεντό και για την επιλογή υποψήφιου δημάρχου για το Δήμο της Κοζάνης……… Η Μακεδονία δεν υπάρχει πουθενά !!! Και φυσικά τα τοπικά στελέχη ανά την Ελλάδα, και κυρίως ανά τη Μακεδονία, δεν θέτουν επιτακτικά ζήτημα δέσμευσης για την μη αναγνώριση της επαίσχυντης συμφωνίας όπως έχουν πατριωτικό καθήκον να πράξουν .

Όχι κ. Μητσοτάκη. Εμείς οι Μακεδόνες περιμένουμε να δεσμευτείτε ότι θα ανακαλέσετε και δεν θα αναγνωρίσετε ποτέ μια τέτοια προδοτική και πραξικοπηματική συμφωνία. Υπάρχουν και τα πολιτικά αλλά και τα νομικά ερείσματα για να το κάνετε.

Είναι αλήθεια ότι η Ιστορία προσδιορίζει μακρινές δικασίμους. Μα όταν δικάζει η τιμωρία είναι πάντα βαριά και ατιμωτική !

Κύριοι Βουλευτές της Μακεδονίας !
Κύριοι Βουλευτές της Κοζάνης !

Αποδείξτε ότι δεν είστε απλά διορισμένοι αλλά εκπροσωπείτε τον Ελληνικό Λαό ! Γνωρίζετε πολύ καλά ποια είναι η βούληση του Ελληνικού Λαού και έχετε Ιερή υποχρέωση να τη σεβαστείτε, έστω και τώρα , την ύστατη στιγμή, που ο Εφιάλτης φάνηκε και οι Μήδοι άρχισαν ήδη να διαβαίνουν…….

ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

Τάσος Γ. Γκανάτσιος
Δικηγόρος

3 σχόλια στο άρθρο “Μακεδονία: Οι κερκόπορτες ανοίγουν – Του δικηγόρου Τάσου Γκανάτσιου

  1. Πολύ αξιόλογο το άρθρο σας , συγχαίρω !

    Ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε να εφαρμόσει τα μέτρα που θα πάρει ο Τσίπρας, αλλά δεν τα υπερψηφίζει. Ενας Πόντιος Πιλάτος ελεεινής μορφής, μελλοντικός σταυρωτής.
    δεδομένο: το 70% των Ελλήνων διαφωνεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Θα ήταν λογικό, όλα αυτά να τα ξεκαθαρίσει ένα δημοψήφισμα (το οποίο ο Τσίπρας θα μπορούσε να σκυλεύσει και πάλι – αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία).
    Όμως φαίνεται ότι δημοκρατία και δημοψηφίσματα δεν πάνε μαζί. Στο προτεκτοράτο αρκεί να υπάρχουν βουλευτές νομάδες για να κυβερνούν κυβερνήσεις μαριονέτες.
    Η Μακεδονία θα γίνει ο πολιτικός τους τάφος.

  2. …….”ΟΙ γνωστοί πρόθυμοι ηλίθιοι του συστήματος και του Γερμανικού εποικισμού”…….τι να πεί επ΄αυτού η οικογένεια Μητσοτάκη με τους στενούς δεσμούς siemens…….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.