3 συλλήψεις σε Κοζάνη και Φλώρινα για κατοχή ναρκωτικών και ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του ενός



Συνελήφθησαν χθες (21-01-2019) απογευματινές και βραδινές ώρες σε περιοχές της Φλώρινας και της Κοζάνης, τρία άτομα, εκ των οποίων δύο αλλοδαποί ηλικίας 39 και 24 ετών και ένας ημεδαπός ηλικίας 22 ετών, διότι σε βάρος του ενός εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, ενώ οι άλλοι δύο συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και αδασμολόγητου καπνού, κατά περίπτωση.

Αναλυτικότερα:
στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, 39χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Καβάλας για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες το βράδυ στην Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, 22χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους (44,6) γραμμαρίων. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

στη τρίτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Κοζάνης, 24χρονος αλλοδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε καπνός βάρους (561) γραμμαρίων, ο οποίος δεν έφερε την ειδική ένσημη φορολογική ταινία. Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.