Νέο συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή την ημέρα ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών



Ήδη έχει υπάρξει διαδικτυακό κάλεσμα για την ερχόμενη Πέμπτη όπου και θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη ψηφοφορία στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Επί ποδός βρίσκονται οι ομάδες πολιτών που αντιδρούν στη Συμφωνία των Πρεσπών και την ψήφιση της από την ελληνική βουλή.

Μετά το μεγάλο συλλαλητήριο της Κυριακής στην πλατεία Συντάγματος που σημαδεύτηκε και από τα εκτεταμένα επεισόδια, ήδη έχει υπάρξει διαδικτυακό κάλεσμα για την ερχόμενη Πέμπτη όπου και θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη ψηφοφορία στο ελληνικό κοινοβούλιο για την κύρωση της Συμφωνίας Τσίπρα και Ζάεφ που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο στους Ψαράδες των Πρεσπών.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο facebook, όλοι οι πολίτες που αντιδρούν στη Συμφωνία καλούνται να δώσουν το παρών στην πλατεία Συντάγματος:

Αναλυτικά:
«Η μεγάλη μέρα έφτασε! Όπως όλα δείχνουν την Πέμπτη 24.1.2019 τα μεσάνυχτα, η κατάπτυστη συμφωνία των λιμνών θα πάει προς ψήφιση στην ολομέλεια της βουλής! ΟΛΟΙ οι Έλληνες πατριώτες δίνουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ το παρόν έξω από το κτίριο του κοινοβουλίου εκείνη τη νύχτα για να πούμε το νέο μεγάλο ΟΧΙ! Κατεβαίνουμε από όλη τη χώρα, με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο! Σταματάμε την προδοσία! Θα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! Υ.Γ: Σε περίπτωση αλλαγής μέρας, όπως και να’χει θα είμαστε την ημέρα της ψήφισης εκεί! ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ! ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!».

Από το voria.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Νέο συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή την ημέρα ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών

  1. Με αφορμή τα γεγονότα στο συλλαλητήριο:

    Η κυβέρνηση του Τσίπρα βρίσκεται πια μισό βήμα πριν από τον ανοιχτό ολοκληρωτισμό. Στην πραγματικότητα, μια ιδιότυπη μορφή χούντας κυβερνά πια αυτόν τον τόπο. Μιας χούντας που δεν έχει τανκς – άλλωστε δεν της χρειάζονται. 20 Ιανουαρίου 2019, in.gr.

    Όσα δακρυγόνα και να μας βάζουν, εκείνοι θα κλάψουν στο τέλος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.