Κοζάνη: Διεκόπη η εκδίκαση της έφεση της δολοφονίας της Χρυσούλας Βλάχου – Την εκταφή του θύματος ζητά η υπεράσπιση του κατηγορουμένου



Μισή ώρα περίπου κράτησε η πρώτη μέρα της εκδίκασης της έφεσης της υπόθεσης της δολοφονίας της Χρυσούλας Βλάχου στην Κοζάνη.

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας ο οποίος σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε σε 20ετή φυλάκιση δήλωσε αθώος και πως ο θάνατος της γυναίκας του ήταν ατύχημα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η αλήθεια είναι ευκολότερη από το ψέμα.

Ο συνήγορος υπεράσπισης έκανε πρόταση για εκταφή της θανούσης προκειμένου να γίνει και δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση, κάτι το οποίο απέρριψε το δικαστήριο σε πρώτη φάση, αφήνοντάς το ανοιχτό στο μέλλον, εφόσον προκύψει τέτοια ανάγκη από την πορεία της δίκης. Από την πλευρά της η πολιτική αγωγή αρνήθηκε την εκταφή θεωρώντας πως είναι ήδη αρκετές οι ιατροδικαστικές εκθέσεις που υπάρχουν ενώ παράλληλα αυτό θα αναστατώσει ιδιαίτερα την οικογένεια.

Η εκδίκαση της έφεσης θα συνεχιστεί την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου.

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.