Με το «Μακεδονία Ξακουστή» η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Μητρόπολης Κοζάνης – Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες



Την Καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του Νέου Έτους 2019 διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολις Σερβίων και Κοζάνης το απόγευμα της Κυριακής 20 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης.

Κατά την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, με θέμα: «Περί Ἐνορίας: Ὁ Χριστός ἐν τῷ μέσῳ ἡμῶν» ενώ πλαισιώθηκε καλλιτεχνικά από τη Χορωδία του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Π. Ε. Κοζάνης.

Ένα από τα τραγούδια που ακούστηκαν στην εκδήλωση ήταν το «Μακεδονία Ξακουστή», με τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλο αλλά και το πλήθος πιστών να το τραγουδούν σε κλίμα συγκίνησης.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του Μιχάλη Αγραφιώτη για το KOZANILIFE.GR:

 

 

 

 

 

 

 

3 σχόλια στο άρθρο “Με το «Μακεδονία Ξακουστή» η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Μητρόπολης Κοζάνης – Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ!
    Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ.
    ΕΧΟΥΝ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΠΟ!
    ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.