Συλλαλητήριο για το Μακεδονικό: Ένταση και χημικά στη Βουλή



Άγριες συγκρούσεις στα σκαλιά δεξιά της εισόδου της Βουλής μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Επεισόδια ξέσπασαν το μεσημέρι της Κυριακής όταν μερίδα διαδηλωτών που λάμβαναν μέρος στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό επιτέθηκαν στις δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονται δεξιά της Βουλής.

Οι διαδηλωτές επιτέθηκαν με πέτρες, μπογιές και φωτοβολίδες στα ΜΑΤ και οι δυνάμεις της αστυνομίας απάντησαν με χημικά.

 

Ζωντανά: Ένταση τωρα στο Σύνταγμα όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το συλλαλητήριο για το Μακεδονικό https://www.news247.gr/live-blog/syllalitirio-gia-to-makedoniko-lepto-pros-lepto-oles-oi-exelixeis.6686051.html

Δημοσιεύτηκε από news247.gr στις Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019

Από το news247.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Συλλαλητήριο για το Μακεδονικό: Ένταση και χημικά στη Βουλή

  1. Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. αντί να απομονώσουν τους 10-15 κουκουλοφόροι που δημιούργησαν τα επεισόδια επέλεξαν να προχωρήσουν σε εκτεταμένη χρήση χημικών με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κομφούζιο.
    Για ακόμα μία φορά η αστυνομία κατάφερε να είναι αρνητικός πρωταγωνιστής, αφού η εκτεταμένη χρήση χημικών που έκαναν τα ΜΑΤ προκάλεσε πανικό.
    Ωστόσο εντύπωση προκαλεί η καταγγελία διαδηλωτή στον ΣΚΑΪ συγκεκριμένα διαδηλωτής από την Καβάλα μιλώντας στον Νίκο Υποφάντη είπε πως στα σκαλάκια στη Βουλή είχαν συγκεντρωθεί πολλές γυναίκες και επειδή ο αριθμός τους αυξανόταν τα ΜΑΤ έριξαν εναντίον τους καπνογόνο. iefimerida.gr 20-1-19

  2. Και άλλοτε έκαναν παρόμοια όργια οι ΕΑΜοβούλγαροι, αλλά τους έφαγε το μαύρο σκοτάδι. Μόνο που αιματοκύλισαν την Ελλάδα εν τω μεταξύ. Αυτήν την φορά είναι ελάχιστοι και δεν τους ακολουθούν παρά ελάχιστοι αργυρώνητοι του γαμψωμύτη Σόρος. Μέχρι και ο Μίκης Θεοδωράκης και η Αφροδίτη Μάνου ανένηψαν και έγραψαν Ιστορία με τις αυτόκλητες, εθελοντικές, μεγαλειώδεις δηλώσεις μετανοίας τους. Η νίκη θα είναι της Μακεδονίας, θα είναι της Ελλάδος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.