Έφυγε από τη ζωή η επί σειρά ετών Πρόεδρος της Στέγης Παιδιού Κοζάνης «Ο Άγιος Στυλιανός» Άννα Καραγκούνη – Συλλυπητήρια μηνύματα



Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη για τον θάνατο της Άννας Καραγκούνη

Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια μιας σπουδαίας προσωπικότητας της περιοχής μας, της Άννας Καραγκούνη, επί σειρά ετών διατελέσασα Πρόεδρος της Στέγης Παιδιού Κοζάνης «Ο Άγιος Στυλιανός».

Ένας άνθρωπος με μεγάλο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο, η Άννα Καραγκούνη αφιέρωσε τη ζωή της προσφέροντας αγάπη και συμπαράσταση στους συνανθρώπους μας και στη νεολαία.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Θεόδωρος Καρυπίδης


Εκ μέρους του συνόλου των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον θάνατο της Άννας Καραγκούνη.

Η Άννα Καραγκούνη διετέλεσε επί χρόνια Πρόεδρος της Στέγης Παιδιού Κοζάνης «Ο Άγιος Στυλιανός» και πρόσφερε τα μέγιστα στο κοινωνικό σύνολο.

Αιωνία της η μνήμη.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας
Φώτης Κεχαγιάς


Ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λευτέρης Ιωαννίδης εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και την ειλικρινή του συγκίνηση για την απώλεια της πρώην Προέδρου της Στέγης Παιδιού Κοζάνης «Ο Άγιος Στυλιανός», Άννας Καραγκούνη, η οποία υπήρξε μία σημαντική προσωπικότητα της Κοζάνης, με μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά στους συνανθρώπους της. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.