Δίπλωσε νταλίκα στην Εγνατία στα τούνελ πριν την Κοζάνη – Κλειστός ο δρόμος για αρκετή ώρα και μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς



Κυκλοφοριακό κομφούζιο δημιουργήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Ιανουαρίου 2019 στην Εγνατία οδό λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, διερχόμενη νταλίκα με κατεύθυνση προς Βέροια, στο ύψος της σήραγγας 6, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση στο σημείο.

Κλειστός στο ένα ρεύμα παρέμεινε για αρκετή ώρα ο δρόμος στην Εγνατία οδό με κατεύθυνση προς Βέροια μέχρι την πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει αναφορά για τραυματισμό ή εμπλοκή άλλου οχήματος και λίγο μετά τις 16:00 το ρεύμα τέθηκε ξανά σε λειτουργία χωρίς πρόσθετα προβλήματα.

Στο σημείο επενέβη η Τροχαία Βέροιας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ το προσωπικό της Εγνατίας Οδού έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διεξαχθεί ομαλά η κυκλοφορία των οχημάτων.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.