Τελέστηκε η επίσημη δοξολογία για την πρώτη του έτους στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας στην Πτολεμαΐδα και δεξίωση του Δημάρχου Εορδαίας



Χοροστατούντος του Πατρός Ιωάννου Εσπερίδη και παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών , τελέστηκε στον κατάμεστο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πτολεμαΐδας η επίσημη Δοξολογία , για την πρώτη του νέου έτους .

Μετά το πέρας της Δοξολογίας ακολούθησε η δεξίωση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη στο Δημοτικό Κατάστημα , για την ανταλλαγή των καθιερωμένων ευχών.

Υποδεχόμενος φορείς και πολίτες ο κ. Ζαμανίδης ευχήθηκε υγεία, δύναμη και ομοψυχία σε όλους προκειμένου να υπάρξει ένα καλύτερο «αύριο» , τονίζοντας ότι για το Δήμο Εορδαίας το 2019 θα είναι έτος ανάκαμψης με τον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης να βρίσκει το βηματισμό του .

Τις ευλογίες της Εκκλησίας μετέφερε προς όλους ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Άγιας Τριάδος Πατήρ Ιωάννης , ενώ πρωτοχρονιάτικες ευχές και μηνύματα αισιοδοξίας απηύθυναν οι Βουλευτές Π.Ε. Κοζάνης κ.κ. Μίμης Δημητριάδης και Ιωάννης Θεοφύλακτος , ο π. Υφυπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος , ο Διευθυντής του Ωδείου «Φραντς Σούμπερτ» της Βιέννης Ελευθέριος Γρηγοριάδης ,εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας , της Αστυνομικής Διεύθυνσης Π.Ε. Κοζάνης , της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας, των Μ.Μ.Ε. , πρώην Αυτοδιοικητικοί και άλλοι φορείς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.