Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο Δημαρχείο Εορδαίας με την ανακοίνωση της δημιουργίας παραρτήματος του ωδείου της Βιέννης στην Πτολεμαΐδα



Παραδοσιακά κάλαντα και ευχές για το νέο έτος 2019 δέχθηκε σήμερα 31-12-2018 παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης ,ενώ ανακοίνωσε από κοινού με τον ομογενή –ευεργέτη του τόπου Ελευθέριο Γρηγοριάδη, τη δημιουργία παραρτήματος του ωδείου της Βιέννης στην Πτολεμαϊδα.

Ο κ. Γρηγοριάδης ,ο οποίος ανακηρύχτηκε ομόφωνα από τους αρμόδιους φορείς ο νέος Διευθυντής του Ωδείου «Φραντς Σούμπερτ» της Βιέννης, επισκεπτόμενος το Δήμαρχο Εορδαίας του μετέφερε και άλλα πρωτοχρονιάτικα «δώρα» , που αφορούν την περιοχή και θα ανακοινωθούν οσονούπω , ενώ ως βαρύτονος έψαλλε τα παραδοσιακά κάλαντα με τους Τροβαδούρους και τα μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου Εορδαίας .

Επίσης πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν στον Δήμαρχο Εορδαίας οι Πρόσκοποι , εκπρόσωποι της ΚΝΕ , καθώς και πολλά παιδιά της Πόλης, ανταλλάσοντας ευχές για την καινούργια χρονιά.

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο κ. Ζαμανίδης ευχήθηκε υγεία και ομοψυχία σε όλους τους Δημότες και ένα ελπιδοφόρο νέο έτος.

Για τις καθιερωμένες πρωτοχρονιάτικες ευχές επισκέφθηκαν το Δήμαρχο Εορδαίας Πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων και Σωματείων , μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου , εκπρόσωποι τοπικών φορέων και πολίτες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.