Το Κίνημα Αλλαγής Κοζάνης για την επίσκεψη Παναγιωτάκη στο ΛΚΔΜ: «Ο Παναγιωτάκης ως Λουδοβίκος 16ος και Μαρία Αντουανέτα μαζί»Η διήμερη επίσκεψη Παναγιωτάκη στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας διεκδικεί τα πρωτεία της πιο προκλητικής επίσκεψης κυβερνητικού στελέχους στην περιοχή μας εδώ και 44 χρόνια.

Ο διοικητής της ΔΕΗ που εχει συνδέσει το όνομα του με την πλήρη απαξίωση της μεγαλύτερης δημόσιας επιχείρησης της χώρας, εμφανίστηκε με ύφος αυτοκράτορα όταν όλοι γνωρίζουν πως ο βασιλιάς είναι γυμνός.

Ο εκλεκτός της κυβέρνησης που με τον ενεργειακό της “σχεδιασμό” το μόνο που σχεδιάζει είναι η ερήμωση των λιγνιτικών περιοχών, ήρθε και μας είπε “φάτε παντεσπάνι”.

Οι εξαγγελίες Παναγιωτάκη είναι ανάξιες σχολιασμού γιατί ανήκουν στην αρμοδιότητα της καλοκαιρινής επιθεώρησης και της κοζανίτικης αποκριάς.

Η μόνη εξαγγελία που έχει σχέση με την πραγματικότητα είναι το τέλος της μετεγκατάστασης Ακρινής που ανακοίνωσε δημόσια και ευθαρσώς με ειρωνικά σχόλια για το νόμο του ΠΑΣΟΚ το 2011.Κατα μια έννοια τον ευχαριστούμε γιατί με την ωμότητα και τον κυνισμό του αποκάλυψε τις προθέσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τα ντόπια φερέφωνα της που εξαπατούν συστηματικά τους Ακρινιώτες επι 4 χρόνια.

Ας γνωρίζει ο κ Παναγιωτάκης οτι κάποιοι υποτακτικοί της κυβέρνησης που παριστάνουν τους εκπροσώπους της περιοχής και των εργαζομένων δεν εκπροσωπούν παρά μόνο ιδιοτελή συμφέροντα. Οι Ακρινιώτες έχουν στο πλευρό της τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού της περιοχής και φυσικά των εργαζομένων και των συνδικάτων τους και η μετεγκατάσταση θα μπει στο δρόμο της υλοποίησης με την απομάκρυνση της μοιραίας κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου και του ίδιου του κ Παναγιωτάκη.

Όπως καλό είναι να μεταφέρει ο κ Παναγιωτάκης στην κυβέρνηση του ότι η περιοχή δεν πρόκειται να παραδοθεί στις επιδιώξεις των συμφερόντων με τα όποια μεθοδεύουν το θάνατο της.

Ο τόπος που κράτησε όρθια ενεργειακά την Ελλάδα επί 60 χρόνια έχει περήφανους πολίτες που ξέρουν να μάχονται και δεν έχουν ανάγκη από υποδείξεις στυλ-Παναγιωτάκη που πιο πολύ θυμίζουν Λουδοβίκο16ο και Μαρία Αντουανέτα μαζί ,παρά διοικητή μεγάλης επιχείρησης το έτος 2018.

Ν.Ε ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Το Κίνημα Αλλαγής Κοζάνης για την επίσκεψη Παναγιωτάκη στο ΛΚΔΜ: «Ο Παναγιωτάκης ως Λουδοβίκος 16ος και Μαρία Αντουανέτα μαζί»

  1. Χερετισμους στον ακη, τον γιαννο τον λοβερδο και τα αλλα παιδια και τον παγκαλο που τα φαγατε μεταξύ σας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.