Δέχθηκε ευχές για την ονομαστική του εορτή ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης



Μεγάλη ήταν σήμερα Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 η κίνηση στο Γραφείο του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, ο οποίος δέχθηκε ευχές για την ονομαστική του εορτή από εκπροσώπους της Εκκλησίας, της Πολιτείας , της ΔΕΗ ,των περιφερειακών και τοπικών φορέων, από Δημοτικούς υπαλλήλους και από πολίτες.

Υγεία και δύναμη να συνεχίσει το επίπονο έργο του , ευχήθηκε στο Δήμαρχο ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης –Πρεσπών και Εορδαίας Αρχιμανδρίτης Νικηφόρος Μανάδης , ενώ ανάλογες ήταν και οι ευχές του Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Θέμη Μουμουλίδη, του Γενικού Διευθυντή και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΗ Εμμανουήλ Παναγιωτάκη , της Γενικής Διευθύντριας των Ορυχείων Όλγας Κουρίδου , των Προέδρων Τ.Κ. , των Δημοτικών Συμβούλων , των Διευθυντών των ΜΜΕ της περιοχής και όσων, δια ζώσης, ευχήθηκαν τον κ. Ζαμανίδη.

Έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του ο Δήμαρχος Εορδαίας ευχαρίστησε όλους και τον καθένα ξεχωριστά για τις ευχές και την παρουσία τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.