Παρουσίαση μελέτης στην Κοζάνη για την υφιστάμενη κατάσταση και τις προκλήσεις σε 4 ευρωπαϊκές περιοχές εξόρυξης λιγνίτη και άνθρακα

O Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης και η Ευρωβουλευτής των Πρασίνων Ska Keller και σας προσκαλούν στην παρουσίαση της μελέτης «Phasing out away from coal – reinventing European regions – An Analysis of EU Structural Funding in four European Coal Regions. (Wehnert, T. Bierwirth, A. Buschka, M. Hermwille, L. and Mersmann, L. (2017). Phasing-out Coal, Reinventing European Regions Wuppertal and Berlin: Wuppertal Institute for Climate, Environment and Energy).

Η μελέτη περιγράφει την υφιστάμενη κατάσταση και τις προκλήσεις σε 4 ευρωπαϊκές περιοχές εξόρυξης λιγνίτη και άνθρακα, ανάμεσα τους και η Δυτική Μακεδονία και εξετάζεται η χρήση των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών και Επενδυτικών ταμείων.

Η μελέτη θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018, στις 10.30 στο Κοβεντάρειο ενώ θα ακολουθήσει ανοιχτός διάλογος.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης
Ιωαννίδης Ελευθέριος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.