Ολοκληρώνονται οι εγγραφές για τα δωρεάν μαθήματα αυτογνωσίας στην Κοζάνη

Ολοκληρώνονται οι εγγραφές αυτή την Κυριακή στις 2 Δεκεμβρίου για το ελεύθερο σεμινάριο Αυτογνωσίας 22 μαθημάτων στο Cafe Avantzo, (Α. Παπανδρέου 27, στις 17:30 μ.μ.…) με το 3ο και 4ο μάθημα που διοργανώνει η Gnosisellas: Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι: 3. Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΗΣ και 4. Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ (ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΕΓΩ).

Τι είναι η Συνείδηση; Μήπως είναι οι νοητικές λειτουργίες; Αν είναι έτσι, τότε όλοι όσοι τις εξασκούν, από τους απλούς ανθρώπους έως τους πολιτικούς και τους επιστήμονες αυτού του κόσμου θα είχαν συνείδηση… Έχουν; Μήπως συνείδηση είναι αυτό που υποστηρίζει η επίσημη θέση της Ψυχολογίας , δηλαδή οι συνειδητές λειτουργίες-αισθήσεις του ανθρώπου; Αν είναι έτσι, τότε όλοι οι άνθρωποι που δεν είναι σε κώμα, θα έπρεπε να έχουν συνείδηση… Έχουν; Αν όλα αυτά δεν είναι ή δεν έχουν Συνείδηση, τότε αυτή που υπάρχει; τι ακριβώς είναι τελικά και σε τι χρησιμεύει; .. Ποια είναι η φωνή της; Ακούγεται; … Αλλά γιατί δεν την ακούμε; Μήπως κοιμάται; Γιατί αυτό συμβαίνει τόσο συχνά; Γιατί η άγνοια διαιωνίζει τον ύπνο της; Ποιες είναι οι αιτίες; Ποια είναι τα εμπόδια για να τη ξυπνήσουμε; Τι σχέση έχει το υποσυνείδητο;…

Η Ψυχολογική Χώρα:

Πόσα άτομα μπορεί να έχει μία χώρα και τι είδους άτομα μπορεί να είναι αυτά; Όσο περίεργο κι αν φαίνονται, τα ερωτήματα αυτά μοιάζουν πολύ με τα: Πόσα εγώ έχουμε και τι είδους εγώ είναι το καθένα από αυτά;

Ο καθένας από εμάς είναι ένα άτομο μέσα στην κοινωνία, όμως ο καθένας από εμάς έχει ατομικότητα; Μη βιαστείτε να απαντήσετε, πριν ακούσετε μία διαφορετική –και άγνωστη σε πολλούς άποψη, μέσα από την προσεχή μας διάλεξη αυτή την Κυριακή. Σε αυτή, θα μιλήσουμε για το Ψυχολογικό Εγώ και θα εξηγήσουμε γιατί η σύγχρονη διαδεδομένη αντίληψη για το εγώ, επειδή είναι λανθασμένη, είναι ταυτόχρονα μία βασική αιτία της ύπνωσής μας αλλά και …της δυστυχίας μας, κι ότι η αναπόφευκτη αναγκαιότητα της κατανόησης του εγώ, είναι το πρώτο βήμα για το πολυπόθητο ταξίδι της Αυτογνωσίας και της πραγματικής Ευτυχίας!

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μετά από τα παραπάνω μαθήματα, δε θα είναι δυνατή η παρακολούθηση από άτομα που δεν έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους έγκαιρα. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: FB: “Γνωσις Samael Lakhsmi Κοζάνη”, τηλ. 6938677770. Yπεύθυνος του όλου σεμιναρίου: Σπυρίδης Αναστάσιος

5 σχόλια στο άρθρο “Ολοκληρώνονται οι εγγραφές για τα δωρεάν μαθήματα αυτογνωσίας στην Κοζάνη

 1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ,ΚΥΡΙΕ ΣΠΥΡΙΔΗ! ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ…ΚΡΙΜΑ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ,ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ !

 2. μαθήματα αυτογνωσίας…..
  Στην πραγματικότητα μαθήματα ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ-ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥ
  -Οι ομάδες της «Νέας Εποχής» -η Θεοσοφία ανήκει σ’ αυτές- θεωρούν ότι έχει φθάσει ο καιρός για την έλευση του αναμενόμενου «νέου μεσσία της Υδροχοϊκής εποχής»
  Η Θεοσοφία, η οποία διεκδικεί για τον εαυτό της την αυθεντία, υποστηρίζει ότι μέσω αυτής μπορεί κανείς να κατανοήσει καλύτερα τη δική του θρησκεία. !!!!
  δήλωση του Leadbeater, «…είμαι χριστιανός και επίσκοπος, είμαι όμως εξ ίσου βουδιαστής, καθόσον ωρκίσθην και ανέλαβον υποχρεώσεις, έναντι των οποίων ανεγνώρισα ως οδηγόν τον Βούδαν. Ουδόλως μου επιβάλλεται εκ τούτου η υποχρέωσις να απαρνηθώ οιανδήποτε άλλην θρησκείαν» !!!!
  Είναι σαφές ότι τα μαθήματα αυτογνωσίας θα οδηγήσουν σε ολέθρια συγκεχυμένη θρησκευτικότητα , σε πλήρη ανατροπή της ορθόδοξης διδασκαλίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.