Απάντηση του Σ. Σαλτσίδη στην ΕΠΣ Κοζάνης και τον Θ. Τσιμεντερίδη: «Πόσο πιο χαμηλά ακόμη;»

Πόσο πιο χαμηλά ακόμη?

Ομόφωνη απόφαση της Ε.Π.Σ. χωρίς υπογραφές και σφραγίδες δε νοείτε. Δεν έχουν στυλό και μελάνι φαίνεται γιατί τα ξόδεψα όλα εγώ και μάλλον πρέπει να τα επιστρέψω .

Αναμένοντας ένα εύλογο χρονικό διάστημα 5 ημερών μήπως υπάρχει διάψευση από την Ε.Π.Σ. και αφού δε διαψεύστηκε το δημοσίευμα προχωράω στην απάντηση, αλλά μόνο σε αυτά τα ερωτήματα που θέτετε με επιχειρήματα και δε πετάω τη μπάλα στην εξέδρα όπως κάνετε εσείς κατά τη προσφιλή σας συνήθεια.

Αποφασίσατε ομόφωνα να μην ξανά ασχοληθείτε μαζί μου επειδή θέλω να κρατηθώ στη δημοσιότητα.
Εντάξει ρε παιδιά δε θα το ξανακάνω και αν το ξανακάνω θα πάρω την άδεια σας πρώτα.
Μετά τα όσα συκοφαντικά και ανυπόστατα είπε ο κος Σαλτσίδης .

Σας πληροφορώ ότι ο κος Σαλτσίδης απαντά με επιχειρήματα και αποδείξεις.
Όσο για την τιμωρία μου, πρέπει να ντρέπεστε και μόνο να το αναφέρεται σαν επιχείρημα.
Μεγάλο ψέμα ότι τιμωρήθηκα από την Ε.Π.Ο. Τη μόνη επιστολή που έχω είναι από την Ε.Π.Σ.

Εκτός εάν εσείς έχετε άλλη επιστολή από την Ε.Π.Ο. Κοινοποιήστε την να τη δούμε . Ειδάλλως εσείς είστε οι συκοφάντες.
Και το σημαντικότερο και ηθικό είναι δεν μπορείτε να μιλάτε για εμένα, εσείς που παίρνετε εντολές από έναν υπόδικο και που του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι από τους φυσικούς δικαστές της χώρας με απαγόρευση ενασχόλησης με οποιονδήποτε τρόπο με το ποδόσφαιρο.
Απαντήστε όμως στο ερώτημα μου.

Τι δουλειά είχε ο υπόδικος πατέρας του προέδρου σας τη Τετάρτη 31/09/2018 ( για να μη πάω πιο πίσω ) στα γραφεία της Ε.Π.Σ. το απόγευμα πριν τη συνεδρίαση του Δ.Σ. ?
Μήπως ήρθε κι έδωσε κατευθύνσεις και έφυγε ?
Όσο ο υπόδικος μπαίνει στα γραφεία και στα γήπεδα της Ε.Π.Σ. δεν έχετε το δικαίωμα να εγκαλείτε εμένα .

Για τη θητεία του προέδρου είναι το μόνο που απαντάτε και σας πιστεύω, γι αυτό αποσύρω τις καταγγελίες μου. Εκτός εάν προκύψει κάτι άλλο με στοιχεία.
Για το τηλέφωνο.

Είναι τεράστια δυσφήμιση για την Ε.Π.Σ. Για το ότι ασχολείστε μόνο για το δικό μου τηλέφωνο ενώ ξέρετε ότι στην Ε.Π.Σ. έχουν χορηγηθεί μέσω επιδοτήσεως τουλάχιστον δέκα συσκευές και δεν έχει επιστραφεί καμία. Για το ότι με ενημερώσατε προφορικά είναι άλλο ένα μεγάλο ψέμα. Πείτε μου ποιος μου το ζήτησε ? Γράψτε το όνομα του, γιατί δεν έχει γίνει ποτέ αυτό. Και να ξέρετε ότι είμαι έτοιμος και θα το πράξω , όταν μου δείξετε τα άλλα τηλέφωνα.

Και παράλληλα θα ήθελα να με ενημερώσετε με επιστολή και ότι άλλο νομίζετε ότι πρέπει να επιστρέψω στην Ε.Π.Σ. Δηλαδή στυλούς , συρραπτικά, κόλλες Α4 , μπουκαλάκια με νερό , χαρτί κουζίνας και ας μην αναφέρω τι άλλο χαρτί. Γιατί αυτά όντως τα μεταχειρίστηκα , γιατί εργαζόμουν με τις ώρες στην Ε.Π.Σ. και αυτό δε μπορεί να το
αμφισβητήσει κανείς.

Και ερχόμαστε στο τελευταίο για το ποιος ήταν πρόεδρος στην < Αναγέννηση Σερβίων > στο παιχνίδι 7 – 1.
Υπονοούμενα ότι ήμουν εγώ.

Πόσο ανεπαρκής μπορεί να είστε . Ούτε στο αρχείο σας δεν μπορείτε να ανατρέξετε.
Πρώτον σας αναφέρω ότι το συγκεκριμένο ματς έγινε στις 30/03/2008 . Έχω μπροστά μου το φύλλο αγώνα και παράλληλα έχω στα χέρια μου το πρακτικό κατανομής αξιωμάτων της 30/07/2007 με πρακτικό 5/2007, που λέει , ότι πρόεδρος της Αναγέννησης Σερβίων είναι ο Γκαμπούρας Δημήτριος για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2007 – 2008.
Είναι στη διάθεση σας και τα δύο έγγραφα.

Περιμένω την ειλικρινή σας συγγνώμη για τα όσα συκοφαντικά και ανυπόστατα γράφτηκαν για το πρόσωπο μου.
Και συνεχίζω εγώ τώρα με ένα ερώτημα.
Ποιος ήταν πρόεδρος της Ε.Π.Σ. εκείνη τη περίοδο και τι ενέργειες έκανε για το θέμα?

Θα σας απαντήσω εγώ γιατί εσείς δεν έχετε το σθένος να το κάνετε.
Πρόεδρος της Ε.Π.Σ ήτανε ο νυν υπόδικος ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΒΒΑΣ και δεν έκανε καμία ενέργεια γιατί το θέμα μόνο γέλιο μπορεί να προσφέρει και τίποτα άλλο.
Όσο για το πριν διαλυθεί η Αναγέννηση αυτό το ξέρει καλύτερα ο υπόδικος μαζί με αυτοδιοικητικό παράγοντα των Σερβίων . Μέχρι και εκεί έχει βάλει το χέρι του.
Όσο για τον κο Τσιμεντερίδη και για τις ανακρίβειες που είπα , θα του πω μια ιστορία.

Το καλοκαίρι του 2017 και μετά τις καταγγελίες μου για παρατυπίες στην εκλογική γενική συνέλευση της Ε.Π.Σ. αποφάσισα να προσφύγω στη δικαιοσύνη.
Στην απόφαση μου αυτή είχα και την υποστήριξη του νέου μέλους της επιτροπής σας και πρόεδρο της τοπικής κοινότητας των Κρανιδίων. Και γι αυτό όπως πολύ καλά γνωρίζεις δικαστικά κινήθηκε και η ομάδα των Κρανιδίων. Προφανώς καταλαβαίνετε ποιος βοήθησε στο να συνταχθεί μαζί μου η ομάδα του χωριού. Και αυτό το έκανε διότι δεν είχε καλές σχέσεις με τον υπόδικο ( του εναντίων μάλιστα)και αυτό τοξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται με τη διαιτησία. Μετά από παρεμβάσεις δικές σου κατάφερες να του κλείσεις ραντεβού με τον Μεγάλο και πήγατε μαζί στο μαγαζί του με τα πλακάκια. Αυτά τα γνωρίζω γιατί μου τα εκμυστηρευόταν ο ίδιος ( ότι τον πίεζες να συναντηθεί με το Χρήστο Σάββα ).

Το τι ειπώθηκε σε αυτές τις συναντήσεις το γνωρίζετε εσείς.
Όλοι εμείς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο μπορούμε να κάνουμε μόνο εικασίες.
Αποτέλεσμα
ΘΑΥΜΑ !!!!

Αποσύρθηκε η αγωγή από τα Κρανίδια γιατί ξαφνικά κατάλαβαν ότι έκαναν ωωωω!!!!! ΛΑΘΟΣ.
Μετά από ένα χρόνο εγένετω δεύτερο θαύμα . Επιλέχτηκε ο κος Διαμαντής Γεώργιος ως ο καταλληλότερος από τους μη εν ενεργεία διαιτητές για να στελεχώσει την επιτροπή διαιτησίας , περνώντας βέβαια και τη πιστοποίηση <μην δίνουμε και δικαιώματα > .
Προσπαθώντας να τον δικαιολογήσεις πέφτεις σε αναφορές που δε σε εκφράζουν. Αλλά μη πεις ότι τα διοικητικά δε σε ενδιαφέρουν γιατί έβαλες και εσύ το χεράκι σου για το Διαμαντή.

Όσο για τους διαιτητές μας που δεν παίξανε Α΄ εθνική τότε, δε θα σου απαντήσω τώρα γιατί εκεί το παιχνίδι έχει και συνέχεια την οποία τη ξέρεις καλύτερα από εμένα. Αλλά είναι αυτό το Αλτσχάιμερ ( ας κάνουμε και λίγο χιούμορ!!!!!) που δε σε αφήνει να τα θυμηθείς όλα.
Και να σας κάνω και μια πρόταση , για να απαλλαχτείτε από εμένα αποδεικνύοντας μου ότι όλα αυτά που λέω δεν ευσταθούν .
Να μας φέρει ο κος Διαμαντής τις τηλεφωνικές κλήσεις από τη περίοδο Σεπτέμβριος 2017 έως και σήμερα για να δούμε πόσες φορές μίλησε με το Μεγάλο και Σεπτέμβριος 2017 και ένα χρόνο πίσω Σεπτέμβριος 2016 για να δούμε κι εδώ πόσες φορές μίλησε. Εάν πριν την αγωγή έχει μιλήσει έστω και μια φορά , εγώ δε θα ξανά ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο .

Εάν όμως δεν υπάρχουν κλήσεις πριν το Σεπτέμβριο 2017 και υπάρχουν κλήσεις μετά το Σεπτέμβριο 2017 τότε πρέπει να παραιτηθείτε εσείς.
Για να δούμε ποιος λέει Αλήθειες και ποιος Ψέματα.
Τώρα Θεόδωρε ας αφήσουμε τον καθένα να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
Εις το επανιδείν.

ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.