Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 οι εκλογές του Συνδέσμου Φιλολόγων Κοζάνης



Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης ιδρύθηκε το 1984, έχοντας επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια μια έντονη και πολυποίκιλη δράση στην επιμόρφωση των φιλολόγων, στην προάσπιση της ανθρωπιστικής παιδείας και στο πολιτισμικό γίγνεσθαι της περιοχής.

Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018, από τις 9π.μ.–5μ.μ., θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του Συνδέσμου Φιλολόγων Κοζάνης στα εκλογικά κέντρα, όπου θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών των ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ και ΚΥΣΔΕ:

1ο Γυμνάσιο Κοζάνης (Βαλταδώρειο)
1ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας

Στις εκλογές μπορούν να ψηφίσουν όλοι οι φιλόλογοι που υπηρετούν σε σχολεία της Β/θμιας εκπαίδευσης της Π.Ε. Κοζάνης (μόνιμοι, αναπληρωτές, ωρομίσθιοι) καθώς και όλοι οι απόφοιτοι φιλολογικών σχολών.

Καλούμε, λοιπόν, όλους τους φιλολόγους να λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία, ώστε ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική και πολυφωνία. Η συνεχής υποβάθμιση της ανθρωπιστικής παιδείας και των φιλολογικών μαθημάτων θέτει νέες προκλήσεις στον Σύνδεσμο Φιλολόγων και απαιτεί την ενεργό συμμετοχή όλων μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.