Παραχώρηση φρέζας χιονιού στην Τοπική Κοινότητα Καταφυγίου

Το Πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής μιας φρέζας χιονιού που παραχωρεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην Τοπική Κοινότητα Καταφυγίου, υπέγραψαν την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης και ο Πρόεδρος του Καταφυγίου Ιωάννης Τζέλας.

Ο κ. Τζέλας ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κοζάνης για την παραχώρηση της συγκεκριμένης φρέζας και σημείωσε «η φρέζα είναι ζωτικής σημασίας για το Καταφύγι. Θα είναι χρήσιμη για εμάς το χειμώνα, επειδή ο οικισμός είναι σε υψόμετρο 1450 μέτρα και οι δυσκολίες μετακίνησης είναι μεγάλες λόγω του αρκετού χιονιού που πέφτει».

«Το μεγάλο στοίχημα της προσβασιμότητας είναι πάντα ανοικτό. Πρέπει να υπάρχει πρόσβαση σε όλο το δίκτυο που έχεις, όλες τις εποχές του χρόνου. Και το Καταφύγι ήταν πολλαπλώς αποκλεισμένο. Αποκαταστήσαμε το οδικό δίκτυο στη θέση «Μπιτζινίσιος», και για το βαρύ χειμώνα κάναμε το απλό. Παραχωρήσαμε μία φρέζα και αυτοί οι άνθρωποι με το μεράκι και τον εθελοντισμό, με τις δικές τους δυνάμεις και προσπάθειες θα κρατούν το ορεινό αυτό οδικό δίκτυο ανοικτό για όλους μας. Και πρέπει εμείς να τους ευχαριστήσουμε για αυτό» τόνισε από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.