Ο Μ. Παπαδόπουλος για την επιλογή της Ν.Δ. να στηρίξει τον Γ. Κασαπίδη για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Η επιλογή του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, να στηρίξει το πρόσωπο του Γιώργου Κασαπίδη για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, αποτελεί μια επιλογή ευθύνης. Είναι σημαντικό να στηρίζονται άνθρωποι που έλκουν την εξουσία τους από τους πολίτες.

Ο Γιώργος ο Κασαπίδης είναι ένας άνθρωπος με βαθιά επιστημονική γνώση του αντικειμένου του, αλλά και συνολικά των ζητημάτων της περιφερειακής ανάπτυξης.

Ο Γιώργος ο Κασαπίδης επίσης, είναι ένας Βουλευτής που έχει κερδίσει πολλάκις την εμπιστοσύνη των πολιτών του Νομού Κοζάνης.

Για τους παραπάνω λόγους, χαιρετίζω την επιλογή του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Δυτική Μακεδονία. Θεωρώ ότι είναι επιλογή νίκης.

Οφείλουμε και δεσμευόμαστε πως μαζί με τον αυριανό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση μας, θα συνεργαστούμε, θα στηρίξουμε, θα συνεννοηθούμε με τον Γιώργο Κασαπίδη, για να βγει η Δυτική Μακεδονία από το τέλμα που την έχει οδηγήσει η σημερινή περιφερειακή αρχή και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, και να την πάμε εκεί που της αξίζει.

Οφείλουμε όλοι μαζί, να στηρίξουμε την επιλογή αυτή, κοιτάζοντας την επόμενη μέρα για την περιοχή μας, για τους συμπολίτες μας, για τη νέα γενιά που έρχεται. Η επόμενη μέρα δεν πρέπει να είναι η ίδια για τον τόπο μας!

Μιχάλης Παπαδόπουλος
Πρώην Υπουργός
Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας

2 σχόλια στο άρθρο “Ο Μ. Παπαδόπουλος για την επιλογή της Ν.Δ. να στηρίξει τον Γ. Κασαπίδη για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

  1. Έτσι να τον έχουμε από κοντά τον Γιώργο να βάλουμε κόσμο στην περιφέρεια από της πίσω πόρτες και τα παιδιά με πτυχία ουστ απ εδώ στο εξωτερικό.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.