Δημιουργία νέων τμημάτων Μουσικοκινητικής Αγωγής από το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης



Το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης ανακοινώνει τη δημιουργία νέων τμημάτων Μουσικοκινητικής Αγωγής, λόγω μεγάλης προσέλευσης μικρών μαθητών.

Η Μουσικοκινητική Αγωγή είναι ένα πρόγραμμα που στοχεύει στη μουσική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών μέσω της μουσικής, της κίνησης και του λόγου, ως «νηπιαγωγείο της μουσικής». Μέσα από τις βιωματικές δραστηριότητες και τον παιγνιώδη χαρακτήρα τους, τα παιδιά γνωρίζουν τα μουσικά όργανα και το μαγικό κόσμο της μουσικής. Επιπλέον, η κοινωνικοποίηση, η ομαδική συνεργασία και η πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών αποτελούν βασικούς στόχους του προγράμματος σε ένα χαρούμενο και γεμάτο μουσικά ερεθίσματα περιβάλλον.

Ο διαχωρισμός των τμημάτων γίνεται με βάση τις ηλικίες των παιδιών, τα οποία θα είναι:

16 – 22 μηνών (με την παρουσία των γονέων στο μάθημα)
2 ετών (με την παρουσία των γονέων στο μάθημα)
3 ετών
4 ετών

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης στο τηλέφωνο 2461-0-34932 για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την πλήρωση των αρκετών διαθέσιμων θέσεων. Παρέχεται η δυνατότητα διερευνητικού μαθήματος για γνωριμία με το πρόγραμμα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.