Τι αναφέρει το Sillver Alert για την εξαφάνιση ηλικιωμένου από την Κοζάνη

Η περιπέτεια του κ. Ιωάννη Σακαλή έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Σακαλής, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 79χρονος χάθηκε το πρωί της 15/10/2018, από το σπίτι του στην Κοζάνη, όταν βγήκε για την καθημερινή του βόλτα και δεν κατάφερε να επιστρέψει.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά αίτημα των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, το απόγευμα της 16/10/2018 ενεργοποίησε το SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, λίγο μετά την ενεργοποίηση του Κοινωνικού Συναγερμού, κλήση για την ανεύρεσή του! Ο ηλικιωμένος εντοπίσθηκε περιπλανώμενος στην περιοχή Κοίλα Κοζάνης, σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από την πόλη, από πολίτη που τον αναγνώρισε. Ο κ. Γιάννης είναι καλά και επέστρεψε στην οικογένειά του!

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.