Κλειστή η τηλεθέρμανση σε δύο περιοχές της Κοζάνης λόγω διαρροήςΗ Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει ότι λόγω της διαρροής που υπάρχει επί της οδού Ιουστινιανού η τηλεθέρμανση θα παραμείνει κλειστή μέχρι τις 17 Οκτωβρίου 2018 στις εξής οδούς: Ιουστινιανού, Φαρμάκη, Ολ. Γεωργάκη, Ρήγα Φεραίου και Επισκόπου Βενιαμίν.

Για το ίδιο διάστημα, μέχρι τις 17 Οκτωβρίου, και λόγω ορισμένων απαραίτητων εργασιών θα παραμείνει κλειστή η τηλεθέρμανση στις εξής οδούς: Καστοριάς, Μαμάτσιου, Ελλησπόντου, Τσιτσικλή, Φλέμιγκ, Ερ. Ντυνάν, Αχρίδος, Ζωγραφίδου, Ζωντίδη και Χατζηκωνσταντίνου.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Από τη ΔΕΥΑΚ

2 σχόλια στο άρθρο “Κλειστή η τηλεθέρμανση σε δύο περιοχές της Κοζάνης λόγω διαρροής

  1. Στην οδό Σμύρνης η ανακοίνωσή σας ανέφερε παροχή θέρμανσης στις 11/10 … οι εργασίες ξεκίνησαν στις 13/10 και ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί… το ρίξαμε στις λιτανείες να κρατήσει ο καιρός γιατί αλλιώς …………..

  2. Πρόβλημα υπάρχει και σε άλλες οδούς: Σμύρνης, Περγάμου, Θερμοπυλών και στην περιοχή γύρω από αυτές. Αυτό γιατί δεν το αναφέρετε παιδιά;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.