Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα στην Κοζάνη με τίτλο: «Ηγεσία για προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ευημερία»

Η ΑΜΚΕ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΙΑΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ διοργάνωσε το Σάββατο 13/10/2018 στην Αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου Κοζάνης ημερίδα με Τίτλο: «Ηγεσία για προσωπική, κοινωνική, και επαγγελματική ευημερία».

Εκλεκτός προσκεκλημένος ήταν ο Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κος Δημήτριος Μπουραντάς, ο οποίος συνεπήρε το κοινό παρουσιάζοντας το Βιβλίο του «Ηγεσία» από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Ο κος Μπουραντάς αξιοποιώντας τις πλέον σύγχρονες επιστημονικές προσεγγίσεις και πρακτικές αποκωδικοποίησε το «DNA» της διαρκούς επιτυχίας. Διαμόρφωσε ένα πρακτικό οδηγό για τις στρατηγικές παραμέτρους της διαρκούς ανταγωνιστικότητας όπως άνθρωποι, κουλτούρα, στρατηγικές, δομές, συστήματα, συνεχής αλλαγή και προσαρμογή.

Πρότεινε ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό μοντέλο ηγετικής συμπεριφοράς, ανέλυσε ηγετικούς ρόλους, περιέγραψε συγκεκριμένες πρακτικές και έδωσε χρήσιμα εργαλεία μέσω των οποίων τα στελέχη μπορούν να επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις εμπνέοντας, κερδίζοντας και κινητοποιώντας τους ανθρώπους τους.

Ευχαριστούμε θερμά το κοινό για την αθρόα συμμετοχή και την στήριξη που δίνει τόσα χρόνια στις δράσεις του φορέα μας και υποσχόμαστε ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο συναρπαστική με πολλές δράσεις και εκδηλώσεις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.