Φωτοανάπλαση IPL για σύσφιξη προσώπου και λαιμού από το Ινστιτούτο Αισθητικής Spirit στην Κοζάνη

Με το πέρασμα του χρόνου η υφή, η λάμψη και ο τόνος της επιδερμίδας χάνουν την αρχική τους ένταση στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια.

Άλλωστε από την ηλικία των 30, το δέρμα αρχίζει να εμφανίζει αλλοιώσεις εξαιτίας της απρόσεκτης έκθεσης στον ήλιο, της φυσικής γήρανσης, του στρες και του έντονου τρόπου ζωής.

Σήμερα με τις σύγχρονες μεθόδους, έχουμε την δυνατότητα να ξυπνήσουμε τον μηχανισμό ανάπλασης του δέρματος.

Η Φωτοανάπλαση IPL, είναι μια γρήγορη και μη επεμβατική θεραπεία που βελτιώνει θεαματικά την εμφάνιση του δέρματος και των υποδόριων ιστών με την χρήση Έντονου Παλμικού Φωτός. Με ασφάλεια και ανώδυνα συσφίγγει το χαλαρό δέρμα σε περιοχές όπως το πρόσωπο και ο λαιμός.

Πως δουλεύει η τεχνολογία του Έντονου Παλμικού Φωτός; Χωρίς την καταστροφή της επιδερμίδας το Παλμικό φως θερμαίνει τα εν τω βάθει επίπεδα του ιστού (χόριο) με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Το Παλμικό Φως διεισδύει και θεραπεύει τις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος, διεγείροντας μηχανισμούς για τη βελτίωση της δομής του κολλαγόνου και της ελαστίνης που εγγυώνται μια σφριγηλή και νεανική εμφάνιση.

Είναι ιδανική θεραπεία για :

Φωτογήρανση (καταστροφή του δέρματος από τον ήλιο)

Ερύθημα (μόνιμο κοκκινωπό χρώμα) προσώπου, λαιμού μπούστου

Χαλαρό δέρμα, χαλάρωση στο οβάλ

Πρόσωπο που είναι ήδη καθαρό και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, μπορεί να γίνει πιο σφριγηλό, πιο φωτεινό, πιο νεανικό!

Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας, το δέρμα δεν ξεφλουδίζει, δεν κοκκινίζει, είναι εξαιρετικά ασφαλής θεραπεία χωρίς παρενέργειες.

Την υπηρεσία Φωτοανάπλασης IPL θα την βρείτε στο Ινστιτούτο Αισθητικής Spirit της Ράνιας Σπυρίδου στην Κοζάνη.
Κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.