Κοτόπουλα «Νιτσιάκος» στην Κοζάνη: Η ποιότητα στο πιάτο σας



Κεντρικό κατάστημα : Ιουστινιανού 5
Υποκατάστημα : Αριστοτέλους 46
Πάντα δίπλα στον πελάτη…

Τα κοτόπουλα Νιτσιάκος θα τα βρείτε και στις λαϊκές αγορές της Κοζάνης, Πτολεμαΐδας και Γρεβενών.

Τα κοτόπουλα Νιτσιάκος στην Κοζάνη, αποτελούν την πιο εγγυημένη σας επιλογή για εκλεκτά κοτόπουλα από το Ροδοτόπι Ιωαννίνων. Στο κέντρο της Κοζάνης θα βρείτε τα κοτόπουλα Νιτσιάκος και συγκεκριμένα στο κατάστημα επί της οδού Ιουστινιανού 5.

Κάθε στιγμή βρισκόμαστε δίπλα στον καταναλωτή, τα προϊόντα Νιτσιάκος, καθώς και άλλα τοπικά προϊόντα του καταστήματος θα τα βρείτε και στις λαϊκές αγορές της Κοζάνης, Πτολεμαΐδας και Γρεβενών.

Εκλεκτά προϊόντα, διαλεγμένα προσεκτικά για να φτάνει στο τραπέζι σας ότι πολυτιμότερο με υψηλή θρεπτική αξία και αυστηρούς κανόνες υγιεινής.

Το νέο προϊόν

Το μαύρο κοτόπουλο είναι το πλέον καινοτόμο προϊόν πουλερικών, το οποίο διατίθεται για πρώτη φορά το 2015 στην Ελλάδα, από την εταιρεία Νιτσιάκος.

Το μαύρο κοτόπουλο προέρχεται από την Γαλλία, εκτρέφεται σε ελάχιστες χώρες παγκοσμίως και διατηρεί ποιοτικά χαρακτηριστικά που υπερτερούν διατροφικά, των συμβατικών πουλερικών. Περιέχει αυξημένη πρωτεΐνη, λιγότερο νερό, λιγότερα λιπίδια, καλά επίπεδα σε ανόργανα άλατα, καθώς και υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο και φώσφορο, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για την παιδική διατροφή.

Στο κατάστημα Νιτσιάκος στην Κοζάνη θα βρείτε λαχταριστές κοτονοστιμιές

– Μαύρο κοτόπουλο (κατόπιν παραγγελίας)
– Κιμάς κοτόπουλο
– Φιλέτο στήθος
– Κοτομπουκιές
– Σνίτσελ
– Χωριάτικα αυγά ημέρας
– Φτερούγες κοτόπουλο/ μπούτι
– Ρολά/ Ρολάκια
– Τηγανιά κοτόπουλο
– Ποικιλίες λουκάνικο
– Εντόσθια

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”802″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Τα κοτόπουλα Νιτσιάκος είναι πιστοποιημένα από τον Agrocert για 100% φυτική διατροφή με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Κοτόπουλα Νιτσιάκος στην Κοζάνη:
Κεντρικό κατάστημα: Ιουστινιανού 5
Υποκατάστημα: Αριστοτέλους 46 – Λαϊκή Αγορά Κοζάνης
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6980121643 – 6936578737

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.