Τελέστηκε το τρισάγιο στην μνήμη του Ειδικού Φρουρού Στάθη Λαζαρίδη στο Τσοτύλι – Δείτε φωτογραφίες



Ο Όμιλος Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής κι η οικογένεια του Ειδικού Φρουρού Ευστάθιου Λαζαρίδη με τη συμπλήρωση τριών χρόνων από το θάνατό του, πραγματοποίησαν τη Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, στο Τσοτύλι του Δήμου Βοΐου Κοζάνης, στο Μνημείο του Ειδικού Φρουρού τρισάγιο στην μνήμη του.

Στο τρισάγιο χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σιατίστης κ.κ Πάυλος.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας κ. Ιωάννης ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ, διαβάστηκε μήνυμα του Προϊσταμένου Επιτελείου Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ. Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Υποστράτηγος κ. Αθανάσιος ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ ως εκπρόσωπος του Αρχηγείου, ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Γεώργιος ΝΤΖΙΜΑΝΗΣ, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης κ. Γεώργιος ΔΕΙΚΟΣ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων κ. Νικόλαος ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ, η σύζυγος του Στάθη ΛΑΖΑΡΙΔΗ κα Μαρία ΚΟΥΡΟΥΠΗ και ο πατέρας του Στάθη ΛΑΖΑΡΙΔΗ κ. Ιωάννης ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ.

Επίσης παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Γεώργιος ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτική Σύμβουλοι του Δήμου Βοΐου Κοζάνης.

Ακολούθησε προσκλητήριο πεσόντα και κατάθεση στεφάνων από τους:

Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Υποστράτηγο κ. Αθανάσιο ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ
Βουλευτή Ν. Κοζάνης κ. Γεώργιο ΝΤΖΙΜΑΝΗ
Δήμαρχο Βοΐου κ. Δημήτριο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ
Πρόεδρο της Σταυροδρομίου κ. Μωυσή ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
Αντιπρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης κ. Γεώργιος ΔΕΙΚΟ
Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων κ. Νικόλαο ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ
Πρόεδρο του Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας κ. Ιωάννη ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ
πατέρα του Στάθη ΛΑΖΑΡΙΔΗ κ. Ιωάννη ΛΑΖΑΡΙΔΗ
σύζυγο του Στάθη ΛΑΖΑΡΙΔΗ κα. Μαρία ΚΟΥΡΟΥΠΗ

Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πεσόντα και η τελετή ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο που έψαλλαν οι παριστάμενοι.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”796″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τελέστηκε το τρισάγιο στην μνήμη του Ειδικού Φρουρού Στάθη Λαζαρίδη στο Τσοτύλι – Δείτε φωτογραφίες

  1. Καλό το τρισάγιο,καλύτερο θα ήταν να συλληφθούν και να τιμωρηθούν οι φονιάδες.Κομμάτι δύσκολο,μιας και τους προστατεύουν υψηλά πολιτικά πρόσωπα τς μεγαλοννήσου.Αυτά που στις επόμενες εκλογές,πιθανώς,θα αναθέσει ο εξυπνότερος λαός του κόσμου να μας σώσουν…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.