Με επιτυχία ξεκίνησε το Jazz Festival Kozanis 2018 – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Με επιτυχία ξεκίνησε το Jazz Festival Kozanis 2018 το βράδυ του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της αποθήκης του ΟΣΕ στην Κοζάνη.

Στην πρώτη ημέρα του φεστιβάλ ακούστηκαν μουσικές από τα σχήματα JFK Jazz Band και Nikolaos Anadolis Trio, ενώ το βράδυ της Κυριακής 9 Σεπτεμβρίου θα ολοκληρωθεί το μουσικό διήμερο της jazz στην Κοζάνη με τους Next Step Quartet και Giorgos Kontrafouris Trio. Οι εκδηλώσεις είναι ενταγμένες στα φετινά 36α Λασσάνεια 2018.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την έναρξη του φετινού Jazz Festival Kozanis 2018:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”797″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.