Τραγωδία στην άσφαλτο στην Κοζάνη: Πολύνεκρο τροχαίο στον δρόμο προς Κρόκο – Δείτε φωτογραφίες



Ένα τραγικό δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής 7 Σεπτεμβρίου 2018 έξω από την πόλη της Κοζάνης, στον δρόμο προς Κρόκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Renaut με 5 νεαρούς επιβάτες που κινούνταν από την Κοζάνη προς τον Κρόκο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολόνα της ΔΕΗ και έπεσε σε χωράφι.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση το αυτοκίνητο έκοψε την κολόνα και μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άντρες της Τροχαίας Κοζάνης, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες.

Τραγικός απολογισμός, 3 από τους 5 επιβάτες του μοιραίου Ι.Χ. αυτοκινήτου να βρουν τραγικό θάνατο και οι υπόλοιποι να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Προανάκριση για το τροχαίο ατύχημα διενεργεί η Τροχαία Κοζάνης.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

16 σχόλια στο άρθρο “Τραγωδία στην άσφαλτο στην Κοζάνη: Πολύνεκρο τροχαίο στον δρόμο προς Κρόκο – Δείτε φωτογραφίες

  1. Συλλυπητήρια στις οικογενειες των παιδιων που χαθηκαν!!! Αμεσα χρειαζομαστε ” ΟΔΗΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ” Ειμαι βεβαιος πως θα μειωθουν οι αδικοχαμενοι συνανθρωποι μας…..

  2. Συλλυπητήρια στους γονείς και κριμα και αδικο για τα παιδια..οτι και να πεις ειναι περιττό .Προσοχη θελει ρε παιδια!!!

  3. Πόσοι ακόμα πρέπει να χάσουν τη ζωή τους; πόσοι ακόμα να τραυματιστούν; Κάθε φορά στο ίδιο σημείο.. Κρίμα. Κουράγιο στις οικογένειες.. Καλό παράδεισο μικροί άγγελοι!!

  4. Το ότι είμαστε τρίτοι στα θανατηφόρα τροχαία πίσω από Βουλγαρία και Ρουμανία σε όλη την Ε.Ε αυτό κάτι λέει.
    Αλλαγή νοοτροπίας και υποχρεωτικό μάθημα οδικής παιδείας καθ’ όλη την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση ΑΜΕΣΑ.
    Ο Θεός ας αναπαύσει τις ψυχούλες τους και ας δίνει κουράγιο στις οικογένειές τους.

  5. Δίπλωμα στα 30, αφού έχει πήξει καλά το κουτί που κουβαλάμε πάνω μας και λέγεται κεφάλι. Τα εφηβικά χρόνια πρέπει να απαγορεύεται να οδηγάμε. Όλα αυτά είναι επακόλουθα της απειρίας και του εφηβικού ενθουσιασμού. Πέρασα κι εγώ απο κεί και ήμουνα τυχερός, γι αυτό τα λέω έτσι.

  6. ΛΥΠΑΜΑΙ Η ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΜΕ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.