Lucy David: Η καθηγήτρια Αγγλικών στην Κοζάνη που ταξιδεύει τους μαθητές της στο Λονδίνο και χρησιμοποιεί πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας



Η κα. Lucy David είναι η ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου David στην Κοζάνη, όπου επέχει στο χώρο των ξένων γλωσσών 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο, ενώ σπούδασε Αγγλική φιλολογία και κατέχει πτυχίο CEELT του πανεπιστημίου Cambridge. Πρόκειται για ένα ανήσυχο πνεύμα που αναζητά συνεχώς νέες καινοτόμες μεθόδους και τρόπους διδασκαλίας.

Οι διαδραστικές μέθοδοι διδασκαλίας που εφαρμόζει, είτε μέσα στην αίθουσα, είτε εκτός αίθουσας, είτε μέσω Skype, υποδεικνύουν εκ του αποτελέσματος την άρτια δουλειά και τον επαγγελματισμό της. Εκείνο που την τροφοδοτεί περισσότερο είναι να μαθαίνει η ίδια όσα περισσότερα μπορεί για να τα μεταλαμπαδεύει στα παιδιά και αυτός και είναι και ο λόγος που η δια βίου μάθηση για τη Lucy, είναι τρόπος ζωής .

Οι νέοι τρόποι εκμάθησης των ξένων γλωσσών την οδηγούν στα πιο αξιόλογα σεμινάρια ανά τον κόσμο, ενώ η ίδια προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι μαθητές της θα έχουν μία καλύτερη επαφή με την Αγγλική γλώσσα, από το επίπεδο της Ε τάξης και έπειτα,  πηγαίνει ταξίδι με τους μαθητές στο Λονδίνο και εκεί πλέον παίρνουν τη σκυτάλη τα παιδιά!

Στο Λονδίνο βάζει τους μαθητές σε μία διαδραστική διαδικασία να μιλήσουν και να επικοινωνήσουν με τους Λονδρέζους, όπου, ότι θα χρειαστούν θα το επικοινωνήσουν τα ίδια τα παιδιά, από μία πληροφορία ως το πως θα φτάσουν σε έναν προορισμό, έως το ψώνια τους, το φαγητό τους, ενώ η ίδια απολαμβάνει την όλη διαδικασία με τους μικρούς «περιηγητές».

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”794″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Κατά τη διαμονή τους στο Λονδίνο, η οποία διαρκεί 8 μέρες, επισκέπτονται μουσεία, πινακοθήκες και ότι άλλο πρέπει να δει ένας επισκέπτης του Λονδίνου και όλα αυτά με την προσπάθεια των παιδιών να επικοινωνήσουν, αλλά και να φτάσουν στον τελικό προορισμό που δεν είναι μόνο ο προορισμός, αλλά και η επίτευξη του στόχου.

Η κα. Lucy David αναφέρει στο KOZANILIFE.GR:

«Στο Λονδίνο ξετυλίγεται ένα ευχάριστο παιχνίδι για τα παιδιά, μία διαδραστική μέθοδος εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας. Τα παιδιά το περιμένουν πώς και πως, είναι στόχος και όταν υλοποιήσουν τον στόχο τους, υπάρχει μία ικανοποίηση. Αυτό αυτόματα τους δίνει και ένα μεγάλο ατού έναντι ενός πτυχίου, στο οποίο έχω να σας πω, ότι πηγαίνουν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αφού έχουν καταφέρει ήδη έναν στόχο».

 Το 2007, απέκτησε το πτυχίο του Πανεπιστημίου Cambridge ΤΚΤ, ενώ σήμερα σπουδάζει ψυχολογία στο πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church της Αγγλίας, που εδρεύει στο Aegean College στην Αθήνα.

Η Lucy David διδάσκει κατά περιόδους στο Πανεπιστήμιο Goldsmiths στο Λονδίνο, ενώ είναι πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Palso Ν. Κοζάνης και Γρεβενών.

Η μέθοδος που έχει επιλέξει να διδάσκει τους μαθητές της σε συνδυασμό με τη διαρκή της αναζήτηση πρωτοποριακών μεθόδων, την καθιστούν μια ασφαλή επιλογή στο χώρο των ξένων γλωσσών.

Η ίδια συμβουλεύει:

«Οι γονείς να εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε πιστοποιημένα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, αδειοδοτούμενα από τον ΕΟΠΠΕΠ και κάτω από την ομπρέλα του Palso, αποφεύγοντας κέντρα αμφιβόλου ποιότητας».

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών David βρίσκεται επί των οδών Τακιατζήδων και Αραπίτσης 2, στο κέντρο της Κοζάνης
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461041570 / 6948532999
Βρείτε το στο facebook – Κλικ εδώ

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANIIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Lucy David: Η καθηγήτρια Αγγλικών στην Κοζάνη που ταξιδεύει τους μαθητές της στο Λονδίνο και χρησιμοποιεί πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας

  1. Η κόρη μου που πήγε με την κα Λούση Αγγλία πέρασε καταπληκτικά! Ήταν μια μοναδική εμπειρία ! , ένα βιωματικό μάθημα!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.