Δήμαρχος Κοζάνης για το Ξενία: «Είμαστε στο δρόμο να το επαναξιοποιήσουμε»



Ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειες αξιοποίησης που έχει κάνει ο Δήμος Κοζάνης πραγματοποίησε  το μεσημέρι της Πέμπτης 6 Σεπτεμβρίου 2018 ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λευτέρης Ιωαννίδης.

«Πρόκειται για ένα σημείο αναφοράς για την πόλη που όλοι θα θέλανε κάποια στιγμή το Ξενία στην Κοζάνη να επαναξιοποιείται. Κι εμείς το θέλουμε και το θέλουμε πάρα πολύ. Και πιστέψτε με είμαστε στο δρόμο να το υλοποιήσουμε. Είμαστε από την αρχή της θητείας μας σε μια διαρκή συνεννόηση με την Εταιρία Τουριστικών Ακινήτων του Δημοσίου που είναι ιδιοκτήτης αυτού του ακινήτου. Έχουμε στείλει αρκετές επιστολές ώστε να δούμε την πιθανότητα παραχώρησης του Ξενία στον Δήμο Κοζάνης, δεδομένου ότι δεν υπήρχε επενδυτικό ενδιαφέρον και πιθανής αξιοποίησής του με άλλη χρήση. Συζητήσαμε πολλές προτάσεις. Έχουμε ζητήσει ακόμα και ιδιώτες επενδυτές. Η Εταιρία Τουριστικών Ακινήτων του Δημοσίου αποδέχτηκε το αίτημά μας αλλά με όρους που δεν είναι και πολύ συμφέροντες. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε συζήτηση για το πως θα διαχειριστούμε αυτούς τους όρους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λευτέρης Ιωαννίδης.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο του KOZANILIFE.GR:

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Δήμαρχος Κοζάνης για το Ξενία: «Είμαστε στο δρόμο να το επαναξιοποιήσουμε»

  1. Κοιτάξτε να φτιάξετε ένα σχολείο για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες που τα ταλαιπωρείτε εδώ και κει κι αφήστε το Ξενία και κουραφέξαλα!!!!!! Να το κάνετε τί το ξενία; Ντροπή σας!!!!!!!!!!

  2. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΔΙΚΝΥΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ !!!!
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ !!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΩΣΤΑ !!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.