Κίνσεν η τηλεθέρμανση – Party συγκέντρωσης σχολικών ειδών από την ΑΡΣΙΣ Κοζάνης



Το καλοκαίρι έφυγε (μη μασάτε το καλοκαίρι δεν είναι εποχή, είναι ιδέα) μια ακόμη χρονιά ξεκινάει (12η είναι αλλά δεν το λέμε, γιατί αρχίζει να μας τρομάζει η ηλικία μας) και θέλουμε να ξορκίσουμε το χειμώνα που έρχεται (προσοχή: ούτε λόγος για “καλό χειμώνα”) παρέα έτσι, όπως, παρέα περνάμε τόσα χρόνια τώρα, δημιουργώντας στιγμές και κάνοντας τες ακόμη πιο δυνατές.

Σας περιμένουμε την Πέμπτη 06 Σεπτεμβρίου, από τις 21:00, στου Αιώνα την Παράγκα, (παράγκα γιορτινή), να αποχαιρετίσουμε το καλοκαίρι και να ξεκινήσουμε δυνατά τη νέα μας χρονιά, ακούγοντας τις όμορφες μουσικές του DJ George Doukas.

Παράλληλα, όσες και όσοι επιθυμείτε και έχετε τη δυνατότητα μπορείτε να φέρνετε σχολικά είδη για όλα τα παιδιά της πόλης που τα περιμένουν στην αρχή της νέας σχολικής χρονιάς!!!

Ενδεικτικά σχολικά είδη (καινούργια και μεταχειρισμένα): σχολικές τσάντες, τετράδια, κασετίνες, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, χαρτί Α4, διορθωτικά, μπλοκ ζωγραφικής, ακουαρέλες, τέμπερες- κηρομπογιές, μαρκαδόρους- ξυλομπογιές, πινέλα, κόλλες (υγρές και στικ), πλαστελίνες, ψαλιδάκια, διαφάνειες κ.α

Ευχαριστούμε τα παιδιά από του «Αιώνα την Παράγκα», τα οποία θα διαθέσουν μέρος των εσόδων του Party για τη στήριξη του Ελεύθερου Σχολείου…

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: οδός Αγίου Χριστοφόρου 6, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/Arsis.Kozanis.

Σας περιμένουμε!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.