Πολλές εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο σε Πελεκάνο, Πεντάλοφο, Σιάτιστα και Νεάπολη Βοΐου – Δείτε αναλυτικά



Ο Δήμος Βοΐου, η Τοπική Κοινότητα Πελεκάνου και ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Πελεκάνου «Η Πέλκα» διοργανώνουν το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 21:00 τη Γιορτή Κρασιού στον αύλειο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η προβολή του κρασιού, η αναβάθμιση του πολιτιστικού επιπέδου των κατοίκων της περιοχής καθώς και η διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Δήμου και του πολιτιστικού Συλλόγου “Η Πέλκα “, καθώς και των χωριανών που στηρίζουν τη γιορτή κρασιού με την εθελοντική τους προσφορά.

Σας περιμένουμε για να σας κεράσουμε το μοναδικό Πελκιώτικο κρασί και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί .


ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ

Ο Δήμος Βοΐου, η Τοπική Κοινότητα Πενταλόφου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πενταλόφου σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Γενεθλίων της Θεοτόκου που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στον Πεντάλοφο.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου

19:00 Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πενταλόφου
20:00 Περιφορά της εικόνας της Παναγίας με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου
21:00 Μουσική Βραδιά με τον Αριστείδη Τριανταφύλλου στην Λόντζια

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου
7:30 π.μ. Εκκλησιασμός στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πενταλόφου
21:00 Παραδοσιακή βραδιά στην Λόντζια με Τοπικούς Χορούς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πενταλόφου.


Πρόσκληση 16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών
Υποδοχή φλόγας και μουσική εκδήλωση στη Σιάτιστα

Ο Δήμος Βοΐου σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις υποδοχής της φλόγας της 16ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών που θα γίνει στη Σιάτιστα το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η άφιξη της «Φλόγας της Αγάπης» αναμένεται στις 18.30 στην περιοχή Μπάρας. Η φλόγα θα παραδοθεί στον 1ο λαμπαδηδρόμο και κατόπιν θα μεταλαμπαδεύεται στους υπόλοιπους λαμπαδηδρόμους, θα διασχίσει τον κεντρικό δρόμο της Σιάτιστας μέχρι τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου και στη συνέχεια θα καταλήξει στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου «Γεώργιος Παπαγεωργίου», όπου θα γίνει η τελετή αφής του βωμού στις 21:00.

Θα ακολουθήσει μουσικοχορευτική εκδήλωση με τη συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σιάτιστας «Μαρκίδες Πούλιου» και του Ιππικού Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σιάτιστας «Ο Άγιος Μόδεστος». Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί μουσικά από την παραδοσιακή ορχήστρα «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ».


Μουσική βραδιά στη Νεάπολη Βοΐου

Περισσότερες πληροφορίες στην παρακάτω αφίσα:

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.