Δράσεις προσφοράς από εταιρία ηλεκτρολογικού υλικού στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης – Ευχαριστήριο του Δήμου Κοζάνης

Με αίσθημα αλληλεγγύης και ανταπόδοσης στην κοινωνία, η ΚΑΥΚΑΣ ανέλαβε τον εκσυγχρονισμό και την ανανέωση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης. Στηρίζοντας την τοπική κοινότητα, το προσωπικό του καταστήματος της ΚΑΥΚΑΣ στη Κοζάνη με τη συνεργασία ηλεκτρολόγου της περιοχής ανέλαβαν εθελοντικά τις εξής εργασίες: αναβάθμιση φωτισμού σε LED, αντικατάσταση διακοπτικού υλικού και ηλεκτρολογικών πινάκων, δίκτυο ασθενών σε αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών ενώ παράλληλα οι εργαζόμενοι του καταστήματος επιμελήθηκαν του εξωραϊσμού των σχολικών αιθουσών.

Ο κος Θωμάς Βελόνης, Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε από καρδιάς την ΚΑΥΚΑΣ για την πολύτιμη συνεισφορά και το έργο που πραγματοποίησε στο σχολείο μας δίνοντας του το «φως» της ανανέωσης και του εκσυγχρονισμού για την νέα σχολική χρονιά που ξεκινά».

Η κα Μαρίκα Λάμπρου, Managing Director της ΚΑΥΚΑΣ, συμπλήρωσε: «Με μεγάλη μας χαρά και όρεξη για δουλειά αναλάβαμε εθελοντικά την υποστήριξη των εργασιών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης. Είναι τιμή μας όταν μπορούμε να συνεισφέρουμε στην στήριξη και στην αναβάθμιση των κοινωνιών που ζούμε και εργαζόμαστε. Δεσμευόμαστε για ακόμα περισσότερες δράσεις και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας».

Ο εθελοντισμός και η συνεισφορά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής κουλτούρας της ΚΑΥΚΑΣ και αποδεικνύουν έμπρακτα τη δέσμευσή της για αλληλεγγύη και ενίσχυση των κοινοτήτων όπου δραστηριοποιείται.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης ευχαριστεί θερμά την εταιρεία B. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., το κατάστημα της στην Κοζάνη και ιδιαίτερα το Διευθυντή του Μιλτιάδη Σούφη, για τη συντήρηση μετά από συνεννόηση με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης , με έξοδα της εταιρείας , του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού καθώς και σειρά άλλων εργασιών που πραγματοποίησε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν οι εξής εργασίες:

– Βάψιμο του εξωτερικού χώρου του σχολείου
– Αλλαγή όλων των φωτιστικών του σχολείου με φωτιστικά τεχνολογίας LED (εσωτερικά και εξωτερικά)
– Αλλαγή σε όλους τούς διακόπτες και μπρίζες του σχολείου (εσωτερικά και εξωτερικά)
– Αναβάθμιση της αίθουσας των υπολογιστών (κανάλια, πολύμπριζα, φωτιστικά)
– Αλλαγή σε όλες τις ασφάλειες όλων των ηλεκτρονικών πινάκων τού σχολείου ( ρελέ διαρροής, κεντρικές ασφάλειες, κλπ.).

Τέτοιες ενέργειες είναι άξιες συγχαρητηρίων και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

2 σχόλια στο άρθρο “Δράσεις προσφοράς από εταιρία ηλεκτρολογικού υλικού στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης – Ευχαριστήριο του Δήμου Κοζάνης

  1. Συγχαρητήρια στην εταιρεία για αυτήν την σπουδαια πράξη όπως και στους εργαζόμενους της !!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.