Λεωφορεία από όλους τους Δήμους της Π.Ε. Κοζάνης πλην του Δήμου Κοζάνης για το συλλαλητήριο της Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη

Ο Δήμος Βοΐου σε συνεργασία με την ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας θα διαθέσει δύο λεωφορεία για δωρεάν μετακίνηση των πολιτών που θα θελήσουν να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη.

Ένα λεωφορείο θα αναχωρήσει το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου από τη Σιάτιστα στις 15:00, με σημείο συγκέντρωσης τον αύλειο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Σιάτιστας «Γ. Παπαγεωργίου».

Το δεύτερο λεωφορείο θα αναχωρήσει από το Τσοτύλι στις 15:00, με σημείο συγκέντρωσης έξω από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας και στις 15:30 θα γίνει στάση στη Νεάπολη, έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018, εργάσιμες ώρες, για τις περιοχές Ασκίου και Σιάτιστας στο Δημαρχείο στη Σιάτιστα, στο τηλέφωνο 2465350106 και για τις περιοχές Τσοτυλίου, Πενταλόφου και Νεάπολης στο Δημοτικό Κατάστημα Τσοτυλίου, στο τηλέφωνο 2468350100.


Δήμος Σερβίων–Βελβεντού: Λεωφορεία για το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

Ο Δήμος Σερβίων–Βελβεντού σε συνεργασία με την ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης των πολιτών που θα θελήσουν να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 θα διαθέσει δύο λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση στη Θεσσαλονίκη.

Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 3μ.μ. από το Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων.

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2464350100-131


Δωρεάν μεταφορά πολιτών της Εορδαίας στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία της Θεσσαλονίκης

Η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας θα διαθέσει λεωφορεία για τη ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά όσων πολιτών του Δήμου Εορδαίας επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία της Θεσσαλονίκης , που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 7μ.μ.

Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν μπροστά από το Δημαρχείο στις 4 μ.μ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.