Επιλογές από Β΄ Γαλλίας για το στοίχημα της Παρασκευής 31/8



Η στήλη ξεκίνησε πριν περίπου 15 ημέρες, με συχνό παιχνίδι καθώς είχαμε γεμάτα μεσοβδόμαδα με Ευρώπη, ενώ από φέτος στο «χορό» έχουν μπει και οι Παρασκευές. Κατέγραψε άμεσα 200+ μονάδες κέρδος και κάπου λογικά θα ερχόταν και μία ήττα. Εγινε χθες, στο Γιουρόπα Λιγκ. Παρτιζάν, Γάνδη αλλά κυρίως Κλουζ δεν τα κατάφεραν, με την τελευταία να καταγράφεται ως το μεγαλύτερό μου λάθος (εκ του αποτελέσματος, μιας και Pre-game την πίστευα αρκετά) στη διοργάνωση.

Πάμε και στα σημερινά, με τη Γαλλία να είναι σε πρώτο πλάνο τις Παρασκευές.

Στη Λιγκ 1 Λυών και Νις περιμένω να σκοράρουν πολύ απόψε. Η ταυτόχρονη παρουσία Φεκίρ και Μπαλοτέλι στο χορτάρι δίνει επιθετική ισχύ που μπορεί να οδηγήσει σε υψηλό σκορ. Άλλωστε είναι και παράδοξο για τη Λυών να μετρά μόνο under και no goal σε τρείς αγωνιστικές.

Στη Λιγκ 2 ξεχωρίζει το διπλό της Τρουά. Ομάδα που ξεκίνησε με στόχο την άνοδο, έκανε μέτριες εμφανίσεις αλλά εσχάτως δείχνει να πατάει πολύ καλύτερα. Την Παρί την κόντραρα και την περασμένη εβδομάδα και μας πλήρωσε δεχόμενη τέσσερα γκολ στην Ορλεάν.

Από εκεί και πέρα κάνουμε σοβαρή κουβέντα και για την Αζαξιό. Οχι τόσο γιατί προκύπτει από τα αποτελέσματά της, αλλά βάζοντας και το ένστικτο στη ζυγαριά. Μεταγραφικά η Αζαξιό είναι ενισχυμένη σε σχέση με πέρσι. Εχει μονάδες έμπειρες και ικανές. Βαθμολογικά αυτό δεν έχει αποτυπωθεί ακόμη, αλλά περιμένω διόρθωση τις επόμενες εβδομάδες.

Η Νιόρ, το έχω γράψει ξανά, είναι ένα εντελώς νεανικό σύνολο που προβλέπω να την πατά συχνά πυκνά εντός έδρας από πιο έμπειρους αντιπάλους.

Σωστό φαβορί η Οσερ απέναντι στην Μπρεστ. Εχουν ενσωματωθεί τα νέα αποκτήματα και περιμένω να ανέβει ακόμη περισσότερο η συνολική απόδοση της ομάδας. Η Μπρεστ είναι ομάδα που δεν θα πάει να κλειστεί και αυτό, πέρα από τον άσο, δίνει τύχες και στο over.

Περίπτωση για γκολ έχουμε και στο Βαλενσιέν – Κλερμόν. Η γηπεδούχος έκανε πολύ καλή εμφάνιση τη Δευτέρα και αδικείται από το 0-0 απέναντι στην Γκαζελέκ, παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από πολύ νωρίς. Αν μπει με την ίδια ενέργεια και ψυχολογία, απέναντι στην ενισχυμένη επιθετικά Κλερμόν μετά την απόκτηση του Αντριατσίμα, προβλέπω παιχνίδι με καλό ρυθμό.

Μακριά από το Χάβρη – Ορλέαν, η φιλοξενούμενη βγάζει πάντα προβληματικό εαυτό σε εβδομάδα με τρία παιχνίδια. Στέκεται και αυτό το 2.25 στο over του Σοσό-Μπεζιέ. Είναι δύο ομάδες που μπαίνουν ξεκούραστες απόψε, καθώς δεν είχαν υποχρεώσεις στο Λιγκ Καπ την Τρίτη. Η Σοσό μετά τις πολλές καλοκαιρινές μεταγραφές αρχίζει να αποκτά το απαιτούμενο δέσιμο, βγάζει ενέργεια και αυτοματισμούς στα παιχνίδια της και αυτά φέρνουν ρυθμό και φάσεις.

Εκτός Γαλλίας, δύο… κοιτάγματα στην Ισπανία. Καλή η Χετάφε και με κορμό από πέρσι, αλλά όχι και 1.80 κόντρα σε ομάδα που με το ζόρι έχασε από την Μπάρτσα. Η Βαγιαδολίδ αν μη τι άλλο δείχνει σκληρό καρύδι και το 5αρι την αδικεί.

Στη δεύτερη κατηγορία η Μαγιόρκα στο 3.30 με δύο στις δύο νίκες, στην έδρα μιας Αλκορκόρν που δεν έχει τρίποντο.

Στη σούμα, με τα Ισπανικά δεν θα μπλέξω ακόμη. Πάω μόνο σε Γαλλία, με δύο μονά αποδεκτά σε Αζαξιό και Τρουά και από τα υπόλοιπα κρατάω τα γκολ σε Σοσό και Βαλενσιέν.

Αφήνω δηλαδή το Οσέρ-Μπρεστ, επειδή είχαν και οι δύο Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα, αλλά και το χαμηλό over στη Λυών.

Μονά:
31/08- 21:00 – Παρί – Τρουά 2 (3,50) επί 15 μονάδες
31/08- 21:45 – Νιόρ – Αζαξιό 2 (3,40) επί 15 μονάδες

Στην δυάδα απόδοσης (11.9) 3 μονάδες

Δυάδα:
31/08- 21:00 – Σοσό – Μπεζιέ Over (1,83)
31/08- 21:00 – Βαλενσιέν – Κλερμόν Over (1,95)

Στην δυάδα απόδοσης (4.67) 12 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.