Συγχαρητήριο του Δ. Καρακασίδη στην Ολ. Τελιγιορίδου για την ανάληψη της θέσης Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Μετά την ανάληψη της θέσης Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων από τη βουλευτή Π.Ε. Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Θέλω να εκφράσω και δημόσια τα θερμά μου και ειλικρινή συγχαρητήρια για την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων ως Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η Περιφέρειά μας θα εκπροσωπείται στο εξής στο υπουργικό συμβούλιο και την κυβέρνηση.

Ο πρωτογενής τομέας και η ελληνική ύπαιθρος της Δυτικής Μακεδονίας στο πρόσωπο σας ελπίζει και προσδοκά πολλά, στην κοινή μας προσπάθεια για την στήριξη των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιφέρειάς μας.

Βρισκόμαστε ως Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και Αντιπεριφέρεια Αγροτικής Ανάπτυξης πάντα στη διάθεση σας, για κάθε εποικοδομητική συνεργασία για το καλό του τόπου μας.

Και πάλι συγχαρητήρια και δύναμη στο δύσκολο νέο ρόλο σας».

Καρακασίδης Δημήτρης

Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης
Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.