Προτίμησαν τη θάλασσα από το να κάνουν τα ψώνια τους την Κυριακή στην Κοζάνη – Πως ξεκίνησαν οι εκπτώσεις για τα καταστήματα



Μειωμένη παρατηρήθηκε η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης, την Κυριακή 15 Ιουλίου όπου ήταν προαιρετικά ανοιχτά στο πλαίσιο των θερινών εκπτώσεων.

Τα εμπορικά καταστήματα της πόλης άνοιξαν το πρωί της Κυριακής όπως ήταν προγραμματισμένο, ενώ πολλά καταστήματα προτίμησαν μην ανοίξουν καθόλου ή κάποια, φαίνεται να έκλεισαν νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα .

Οι υψηλές θερμοκρασίες που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας, συνετέλεσαν στο γεγονός ο κόσμος να προτιμήσει τις παραλίες ή κάθε είδους απόδραση, προκειμένου να βρει καταφύγιο δροσιάς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, με θετικό πρόσημο ξεκίνησαν οι εκπτώσεις για τα εμπορικά καταστήματα της πόλης, παρατηρώντας μία σταδιακή άνοδο στην κίνηση προς το τέλος της εβδομάδας. Οι θερινές εκπτώσεις φαίνεται να έδωσαν ένα κίνητρο προς τους καταναλωτές να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους και να επωφεληθούν των εκπτώσεων, ενώ ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση παρατηρήθηκε την Πέμπτη και την Παρασκευή 12 και 13 Ιουλίου, στα εμπορικά καταστήματα.

Ενδιαφέρον έχει, πώς θα κινηθεί η αγορά της Κοζάνης καθ’ όλη τη διάρκεια των θερινών εκπτώσεων, που ξεκίνησαν τη Δευτέρα 9 Ιουλίου και λήγουν την Παρασκευή 31 Αυγούστου.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από την κίνηση στους δρόμους της Κοζάνης την Κυριακή 15 Ιουλίου:

 

 

 

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.