Δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι 40 εργαζόμενοι στην κλινική της Euromedica στην Κοζάνη

Δεκτά έκανε Την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018 το δικαστήριο στην Κοζάνη τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν 40 εργαζόμενοι της Κλινικής Euromedica στην Κοζάνη διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους για το διάστημα Ιανουαρίου – Ιουνίου 2018.

Ύστερα από σχετική συζήτηση που έγινε, το δικαστήριο με προσωρινή διαταγή απαγόρευσε στην εταιρεία κάθε νομική ή πραγματική μεταβολή των περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης έως το ύψος του ποσού των δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων που ανέρχεται στα 184.817, 06 ευρώ μέχρι και την οριστική εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει οριστεί για την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018.

Εν τω μεταξύ μετά από την κατάθεση των ασφαλιστικών μέτρων και την δημοσιοποίηση των εκκρεμοτήτων η εταιρεία κίνησε τις σχετικές διαδικασίες για την αποπληρωμή των οφειλομένων στους εργαζόμενους και δεσμεύτηκε για την πλήρη διευθέτηση τους μέχρι και την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων. Υπενθυμίζεται πως οι εργαζόμενοι στην κλινική παρά το γεγονός ότι παρέμεναν απλήρωτοι προσέφεραν κανονικά την εργασία τους στον νευραλγικό αυτό τομέα της υγείας και περίθαλψης αντιμετωπίζοντας από την άλλη όμως και σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

2 σχόλια στο άρθρο “Δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι 40 εργαζόμενοι στην κλινική της Euromedica στην Κοζάνη

  1. Ε βέβαια έπρεπε να κινηθούν νομικά για να τους δώσουν τα χρήματα τους κ φυσικά τα όποια ήταν δουλεμένα δικά τους κ πρόσφεραν κ προσφέρουν πολλά οι άνθρωποι εκεί.

  2. σαν ελευθερος επαγγελματιας, αν αφησω τους υπαλληλους τοσο μα τοσο καιρο απλήρωτους, θα την βγάλω και εγω ετσι λάδι αραγε???

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.