Πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική ροκ συναυλία για τον Αλέξανδρο Μελισσινό στην κεντρική πλατεία Κοζάνης – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης το βράδυ της Πέμπτης 12 Ιουλίου η φιλανθρωπική ροκ συναυλία αφιερωμένη στον 12χρονο Αλέξανδρο Μελισσινό.

Μέχρι στιγμής, έχουν συγκεντρωθεί από όλες συνολικά τις δράσεις γύρω στις 650.000 ευρώ, με τις ανάγκες για το στάδιο της αποθεραπείας του Αλέξανδρου να είναι ακόμη πολύ μεγάλες.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την φιλανθρωπική συναυλία:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”723″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”40″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.